2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس واسهدچی میکنن اینکارو دائمیه?

هم دائمی کاشتم هم موقت مژه هام ریخت کچله کچل شده بود به من گفتن خوشگل میشی بکار کاشتم ولی پشیمون شدم 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
هم دائمی کاشتم هم موقت مژه هام ریخت کچله کچل شده بود به من گفتن خوشگل میشی بکار کاشتم ولی پشیمون شدم ...

جدی خدایی چجوری ریخت اخه از ارایشگره پرسیدم گفت ن مواد خوب استفاده کنن نمیریزه

و خدایی ک بشدت کافیست❤
واقعا دائمی هم؟

اره دائمی تازه چسبش قویتره بدتر باعث ریزش میشه من بهترین جا رفتم سه سال پیش خدا تومن میدادم ولی پشیمون شدم 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
الان مژه های دائمی کاشتی قشنگ نیستن?

نه الان دیگه به مژه های خودم رسیدم تقویت کردم بلند و پرپشت شدن 

یعنی نرم منم ؟

نه الکی میگم ما کارمون خوبه نگران چیزی نباش ما تو کارمون حرفه ای هستیم و فلان ولی اول تا اخر بکاری کچل میشی 

چطوری رسیدی

روغن ارگان اصلش رو پیدا کردم زدم