2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل لطفا تشریف بیارید

395 بازدید | 31 پست

من با یه اقایی اشنا شدم، یک ساله باهمیم

خیلی همو دوست‌ داریم  از هر لحاظ مرد ایده ال منه،تحصیلات ،شغل خوب خونه‌ ماشین همه 

چی داره

فقط این اقا قبلا ازدواج کرده وطلاق گرفته

دوتا‌پسر داره که‌هروقت بخوایم ازدواج کنیم بچه هاش با ما زندگی میکنن

من چون خودشو خیلی دوست دارم بچه هاشم دوست دارم ولی نگرانم میشه راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئولیت بچه هارو قبول نکن اصلا.اونم نه یکی .دوتااا

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

واقعا سخته ...ولی وقتی قبول کردی باهات زندگی کنن دیگه مثه بچه خودت بدون ..کمتر اذیت میشی

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

ببین بامردی که قبلازن داشته سخته زندگی کردن الان فقط دوستین وپابه زندگیش نزاشتی بعدکه زنش شدی مطمعنن خیلی چیزاتغییرمیکنه خستگی رابطه قبلیش ممکنه روتوخالی کنه واونقدری که به زن قبلش بهاداده بودمطمعن باش به توبهانمیده الان پسراش دوست داری ولی وقتی تویک موقعیت همراشون قرارگرفتی سختت میشه ببخشیداینجورمیگم قصدجسارت ندارم یکی بودمیگفت به مردزن مرده زن بده به مردزن طلاق داده سگ بده البته بلانسبت شماوبه شماجسارت نشه نمیگم آدمای بدین نه ولی زندگی کردن همراشون صبرایوب میخوادسخته اونم باوجوددوتابچه اشتباه نکن بزاربایکی مثل خودش ازدواج کنه توهم بایکی مثل خودت ازدواج کن شماهم ترازوهم نیستین 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
مشاور چه کمکی میتونه بهم بکنه؟

ما اطلاعى از شرايط دقيق شما يا اون آقا نداريم با مشاوره صحبت ميكنيد و همه مسائل و مطرح ميكنيد مشاوره با درنظر گرفتن همه جوانب راهنمايي ميكنن و اينكه در هر صورت شما بايد به مشاوره ازدواج مراجعه كنيد

مسئولیت بچه هارو قبول نکن اصلا.اونم نه یکی .دوتااا

پس چیکار کنم؟ دوسش دارم از هر لحاظ ایده المه

نمیدونم‌ واقعا

وای ای کاش یکی از بچه ها پیش ما باشه

یکیش پیش مادرش فکر کنم اینجوری بهتره