موووووووودی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1319 عنوان شما همیشه به من کمک کردین این بارم درم بیارین ازین چاله 179 بازدید | 19 پست شما همیشه مثل خواهرم بودین. تو رو خدا برا کار دانشجویی ی راه پیش پام بزارین. به هر دری میزنم بستس و شدددددیدا به پول نیاز دارم 1400/06/23 | 20:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرح۳۳ عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 360 عزیزم خب ببین چ کاری ازت برمیاد خودت بهترخودتوواستعدادوعلاقه ات رومیشناسی کارتایپ و ایناهست باگوشی هم میشه انجام دادمدام تودیوار دارن تبلیغ میزنن یاخت گیره گل سروکش مو وخیلی چیزای دیگه کارادمین پیج وایناهم هست
موووووووودی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1319 ترجمه کردن یا تایپ کردن آخه اینا که پول توش نیست
موووووووودی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1319 عزیزم خب ببین چ کاری ازت برمیاد خودت بهترخودتوواستعدادوعلاقه ات رومیشناسی کارتایپ و ایناهست باگوشی ه ... عزیزم تایپ که خیلیاش کلاه برداریه. کش مو و اینا هم کسیو ندارم بش بفروشم مغازه ها هم دیگه اشباع شدن میبرن براشون. ادمین هم بلد نیستم هیچی ازش
فرح۳۳ عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 360 عزیزم تایپ که خیلیاش کلاه برداریه. کش مو و اینا هم کسیو ندارم بش بفروشم مغازه ها هم دیگه اشباع شدن م ... کاردرمنزل میتونی انجام بدی یاببین الان بازارمعلم خصوصی داغه به بچه های دبستانی درس بدی خیلی خوبه
موووووووودی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1319 کاردرمنزل میتونی انجام بدی یاببین الان بازارمعلم خصوصی داغه به بچه های دبستانی درس بدی خیلی خوبه&nbs ... کجا آگهی بدم؟
فرح۳۳ عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 360 کجا آگهی بدم؟ دیوار خیلی خوبه توسطح محل زندگیت خودت توکاغذبنویس باشمارت مثلاببرنونوایی محله دم فروشگاه هادم مدرسه ها دم بازارروزا بچسبون باشمارت بنویس تدریس خصوصی نمیدونم دم شهربازیا پارک بادی فست فودا جاهایی که مامان باباهاببینن دیگه تواین کرونا ماماناازخداشونم هست ببین توسایت دیواربقیه چ قیمت میگیرن شما مثلا۱۰تومن ارزونتربگیرتامشتری جذب بشه
موووووووودی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1319 دیوار خیلی خوبه توسطح محل زندگیت خودت توکاغذبنویس باشمارت مثلاببرنونوایی محله دم فروشگاه هادم ... دستت درد نکنه عزیزم😘😘
معلم_کنکور عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 1405 عزیزم درخاستمو قبول کن در مورد زبان انگلیسی کلاس میخای یه خانومو میشناسم منمدرس رسمی زبان انگلیسی با مدرک اموزگاری ttc مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤
موووووووودی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1319 عزیزم درخاستمو قبول کن در مورد زبان انگلیسی کلاس میخای یه خانومو میشناسم من مدرس رسمی زبان انگلیسی ... عزیزم من نمیتونم هزینه کنم که
معلم_کنکور عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 1405 😪😪😪😪 ایشون ۱۰ جلسه ۱۸۰ تومن میگیرهولی اون خانوم ک بهش پیام دادی جلسه ای ۲۵ تومن میگیرن مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤