2777
2789

شما همیشه مثل خواهرم بودین. تو رو خدا برا کار دانشجویی ی راه پیش پام بزارین. به هر دری میزنم بستس و شدددددیدا به پول نیاز دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خب ببین چ کاری ازت برمیاد خودت بهترخودتوواستعدادوعلاقه ات رومیشناسی کارتایپ و ایناهست باگوشی هم میشه انجام دادمدام تودیوار دارن تبلیغ میزنن یاخت گیره گل سروکش مو وخیلی چیزای دیگه کارادمین پیج وایناهم هست

عزیزم خب ببین چ کاری ازت برمیاد خودت بهترخودتوواستعدادوعلاقه ات رومیشناسی کارتایپ و ایناهست باگوشی ه ...

عزیزم تایپ که خیلیاش کلاه برداریه. کش مو و اینا هم کسیو ندارم بش بفروشم مغازه ها هم دیگه اشباع شدن میبرن براشون. ادمین هم بلد نیستم هیچی ازش

عزیزم تایپ که خیلیاش کلاه برداریه. کش مو و اینا هم کسیو ندارم بش بفروشم مغازه ها هم دیگه اشباع شدن م ...

کاردرمنزل میتونی انجام بدی یاببین الان بازارمعلم خصوصی داغه به بچه های دبستانی درس بدی خیلی خوبه 

کجا آگهی بدم؟

دیوار خیلی خوبه توسطح محل زندگیت خودت توکاغذبنویس باشمارت مثلاببرنونوایی محله دم فروشگاه  هادم مدرسه ها دم بازارروزا بچسبون باشمارت بنویس تدریس خصوصی نمیدونم دم شهربازیا پارک بادی فست فودا جاهایی که مامان باباهاببینن دیگه تواین کرونا ماماناازخداشونم هست ببین توسایت دیواربقیه چ قیمت میگیرن شما مثلا۱۰تومن ارزونتربگیرتامشتری جذب بشه

عزیزم درخاستمو قبول کن در مورد زبان انگلیسی کلاس میخای یه خانومو میشناسم من

مدرس رسمی زبان انگلیسی با مدرک اموزگاری  ttc 

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤
😪😪😪😪

ایشون ۱۰ جلسه ۱۸۰ تومن میگیره

ولی اون خانوم ک بهش پیام دادی جلسه ای ۲۵ تومن میگیرن

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤