داداشش چند ماهه نامزد کرده ب من نگفتن چون میگن رسمی نبوده خواستیم فعلا کسی متوجه نشه ناراحتیم ب اینکه ی مدت پیش شوهرم داشت باهاشون تصویری حرف میزد با دوتا خواهرش و مامانش اینا متوجه ی چیزی شدم شوهرم گفت لزومی نداره بفهمی فعلا، با اینکه خیلی گریه کردم، الان مامانش زنگ زده میگه ی مدت پیش اومدیم خونه نبودی ک بهت بگیم دیگه فقط ب شوهرم گفتن و بعدش هم هیچی ب من نگفتن چقد دلم پره 😒😒
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
با اینکه همیشه گفتم چقد خانواده اش خوبن ولی ایدفعه خیلی دلم میخواد بشینم گریه کنم
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...