2777
2789

توی هر زمینه ای باشه بگید 

یا چه کاری رو انجام نمیدادید

من ۲۱ سالم هست و مجردم چه توصیه ای به من دارید؟😍

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغییررشته میدم به تجربی میشینم قشنگ میخونم تارشته ای خوب قبول شم هعی عمرمو الکی سرزشته ای که علاقه نداشتم برباددادم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

۲۴ ساعته با دوستام بازی میکردم🤕

اصلا سیر نشدم از بچگیم

از نوجوونیمم همین طور

الانم تااازه وارد جوونی شدم

اینو دیگه از دست نمیدم🙂

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

اگه برگردم عقب..مثلا ۵ سال پیش که ۱۴ سالم بود بیشتر درس میخوندم و بچگی میکردم نه اینکه با پسرا..

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

من اگ برگردم ب گذشته. ک 9 سالم بود... ب تحدیدای بابام گوس نمیدادم و گول حرفاشو نمیخوردم... و ت دادگاه مامانمو انتخاب میکردم و تاالان عشق و حال میکردم... 

الان دگ طلاق نگرفتن... مامان بدبختم بو خاطر من برگشت... کاش اونقدر ساده نبودم کاش...

ده سال پیش بزرگ ترین اشتباه زندگیم رو کردم جوری که تا عمر دارم باید تاوان پس بدم هیچ جوره هم نمیشه درستش کرد 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟

زود تر میرفتم آزمایش میدادم از کم کاری تیروئید با خبر میشدم و درمان میکردم تا اینقدر تپل نشم الان البته خودمم ۲۱ سالمه😆

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

انتخاب خوبی برای ازدواجت داشته باش خیلی مهمه

من اشتباه کردم ۱۳سال خودمو عقب انداختم با یه بچه جدا شدم هرچند الان خوشبختم ولی اگه به عقب برمیگشتم یا انتخابش نمیکردم یا زود جدا میشدم 

من اگ برگردم ب گذشته. ک 9 سالم بود... ب تحدیدای بابام گوس نمیدادم و گول حرفاشو نمیخوردم... و ت دادگا ...

چه دردناک 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟