2777
2789
عنوان

کرونا و درمان شخصی، حتما بخوانید

140 بازدید | 18 پست

دوستان من کرونا گرفتم

یه چندتا چیز هست که واقعا به درد همه میخوره

میخوام بگم که شاید اینجا کسی نتونه بره دکتر یا کلا ریه درگیر نشده ولی کرونا داره الکی نره دکتر بیشتر مریض بشه

سلام دوست عزیزم متاسفانه پیجم در اینستاگرام بلاک شده

بنده سید سارا منتظری هستم

من کار سرکتاب و فال های قرآنی انجام میدم

طلسم های موکل دار ب هیچ عنوان انجام نمیدم ولی میتونم باطل کنم

اگر تمایل داشتید این شماره واتساپ منه

09370787437

سلام دوست عزیزم متاسفانه پیجم در اینستاگرام بلاک شده بنده سید سارا منتظری هستم من کار سرکتاب و فال ...

@نی_نی_یار_5

ممنوعه 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول براتون روشن میکنم اصلا استرس نداشته باشید چون سمه

اگر بچه‌ی کوچیک دارید پیش خودتون باشه چون ناقل هست

و حتما حتما یه سری کارارو برای بچه هم باید انجام بدین که سیستم ایمنیش قوی بشه

اول درمان خانگی شخصی رو میگم

با اولین سرفه‌ی کوچیک یا گرفتگی بینی حتی ۱ بار ماسک بزنید تو خونه شب مسواک بزنید صبحم مسواک بزنید کودکم همینطور

بعد صبح بعد مسواک و شب آب نمک ولرم قرقره کنید کودکم همینطور حتی اگر علائم نداره

آب لیموی تازه رو بگیر ۲ عرر لیمو و ۱ قاشق مربا خوری عسل بدون آب باهم مخلوط کنید روزی ۲ بار بخورید

به کودکم روزی ۱ بار بدید

۴ تخمه جدا درست کنید

آویشنم جدا دم بدید بعد کا دم اومد صاف کنید با ۴ تخمه مخلوط کنید بخورید روزی ۲ بار به کودکم بدید

بعضی از افراد وقتی کرونا میگیرن خوب میشن بر اثر لخته شدن خون فوت میشن

حتما روزی ۱ عدد گردو و ۱ عدد هویج و ۱ عدد سیب و پرتغال بخورید

و اگر جای خلوتی سراغ دارید در حد ۱۵ دقیقه برید پیاده رویکلا خونه باشید ولی ۱۵ دقیقه تو فضای آزاد برید پیاده روی

تا درگیر کرونا شدید از همون روز اول این چیزایی که میگم رو تهیه کنید و بعضیاش برای کودک هیچ خطری نداره و حتی بدای شما

فقط در صورت درگیری ریه به پزشک مراجعه کنید

بعد قرص مونتلوکاس و سیتریزین بخرین هر ۸ ساعت ۱ عدد بخورید از ۲ تاش حتی اگر آب ریزش ندارید

اگر کودک در گیر فقط شربت سیتریزین هر ۸ ساعت دستورش برای کودک روش هست

شربت نوسکاف برای سرفه بگیرین هر ۸ ساعت بخورید کودکم سرفه داشت بخوره اصلا هیچ شربت دیگه‌ای نگیرید چون شربتی مثل شربت گلو درد مخاط روخشک میکنه و ویروس دفع نمیشه

بعد شربت ایمونیز بگیرید هر ۸ ساعت بخورید اگر کودک در گیر بود اونم بخوره اگر نبود روزی ۱ قاشق مربا خوری بهش بدید سیستم ایمنیش قوی میشه

فقط بزرگسال کپسول مگافورت بگیره روزی ۱ عدد بخوره