2777
2789

اصلا نمیذارید  بچتون  بدوعه؟

پسرم دو سال و نیمس  چند وقته هی میپره همش هم تذکر میدم ولی متوجه نمیشه حالا هی همسایه  پایینه  میزنه به شوفاژ میمیرم از استرس چیکارش کنم اخه بخاطر کرونا همش تو خونس انرژیش تخلیه نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم ٣ سالشه ميدوعه نميتونم دست و پاش و بيندم تا حالا چن بار همسايه پاييني اومده دعوا كردم اصلا ...

من خیلی استرس دارم دعوا میکنه م بچه رو باباش عصبانی  میشه میگه نمیشه کشت بچه رو ک

منم پسرم ٣ سالشه ميدوعه نميتونم دست و پاش و بيندم تا حالا چن بار همسايه پاييني اومده دعوا كردم اصلا ...

خب حق دارن اونا چ گناهی کردن😐😐

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️

غیر از ساعات استراحت کسی حق نداره برای سر و صدای عادی مثل دوییدن بچه اعتراض کنه. فرهنگ آپارتمان نشینی سکوت مطلق نیست، درک متقابله. 

ضمنا انقدر کرونا رو بهونه نکنید، بچه رو ببرید جای خلوت پیاده روی یا دوچرخه سواری کنه . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

من پسرم خیلی گریه میکنه تو خونه هم بازی میکنه ولی خداروشکر همسایه هامون خیلی خوب و باشعورن میگن بچش است دیگه من چند بار عذر خواهی کردم ولی خودشون میدونند بچه کوچیک.البته بیرون هم میبریمش انرژیش تخلیه بشه یا خونه مادرم میبرم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

عزیزم درکت میکن

رو زمین تشک و بالش بچین بگو رو اونا بپره

یه شیرینی هم بگیر برا همسایتون ببر ازشون عذرخواهی کن و توضیح بده بخاطر کرونا نمیتونی بچتو جایی ببری و ممنون که سروصدا رو تحمل میکنن.

واقعیت تقصیر شما نیست تقصیر اونام نیست

همسایه بالایی ما بچه نداری ولی یه وسیله از دستش میفته زمین انگاد با پتک کوبیدن سقف مارو

تقصیر این ساختمون ساریاس

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰