2777
2789
سلام عزیزم شماعمل چشم انجام دادید راضی هستی؟

سلام عزیز

بله خداروشکر عالیه

دوروز اول چون یکم درد داشتم پشیمون بودم ولی الان خییییلی خوشحالم و کاش زودتر رفته بودم

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

عمرا اگه بچمو بدم دست اینا واکسن معلوم نیست چی چی بهش بزنن

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه بچع ندارم ولی اگه داشتم واکسن نمیزدم خودمون به درک ولی این واکسنا دی ان ای رو دسکاری میکنن بچه ...

ببخشید شما کارشناس ازمایشگاع یا دی ان ای هستین؟ 

از کجا فهمیدین دی ان ای رو دسکاری میکنه میتونین ما رو هم در جریان بزارین

سلام عزیز بله خداروشکر عالیه دوروز اول چون یکم درد داشتم پشیمون بودم ولی الان خییییلی خوشحالم و کا ...

من چشمام ضعیفه عینک نزدم تاحالا انقد دوست دارم خوب ببینم

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ببخشید شما کارشناس ازمایشگاع یا دی ان ای هستین؟  از کجا فهمیدین دی ان ای رو دسکاری میکنه میتون ...

لابد یه چیزی میدونم که میگم

هرکسی مسئول زندگی خودشه ولی نزارین بچه هاتون قربانی بشن گناهن

تاثیرات دی ان ای تا ۱۰ سال بعد بروز میده و ما تا اون موقع چیزی برا از دست دادن نداریم ولی برا بچه ها میشه اوج جوونیشون

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐
من چشمام ضعیفه عینک نزدم تاحالا انقد دوست دارم خوب ببینم

منم اغلب نمیزدم عینکمو بعد مجبور میشدم برای واضح دیدن چشمامو ریزکنم که زیر چشمام چندتا خط افتاد دیگه محبور شدم لیزیک کنم

منم اغلب نمیزدم عینکمو بعد مجبور میشدم برای واضح دیدن چشمامو ریزکنم که زیر چشمام چندتا خط افتاد دیگه ...

سلام عزیزم کجا عمل کردی تهران؟هزینش چقدرشد؟بعداینکه بعدعمل نمیشه ازگوشی استفاده کرد؟آخه من دوتابچه مدرسه ای دارم موندم پاییزبرم یابزارم تابستون

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
سلام عزیزم کجا عمل کردی تهران؟هزینش چقدرشد؟بعداینکه بعدعمل نمیشه ازگوشی استفاده کرد؟آخه من دوتابچه م ...

سلام عزیزم 

من فارابی عمل کردم ۴۵۰۰ هزینش میشه

۳۰۰ تومنم قبل عمل واسه عکس اینا خرج میکنی

تا سه روز نمیتونی چشماتو باز کنی

بعد ده روز گوشی و تلویزیون مشکلی نداره

سلام عزیزم  من فارابی عمل کردم ۴۵۰۰ هزینش میشه ۳۰۰ تومنم قبل عمل واسه عکس اینا خرج میکنی تا ...

خیلی ممنون 

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔