2777
2789
کلی پول یعنی چقدر منظورت هست؟  تو با دو میلیون هم میتونی سرمایه گذاری کنی هرماه درصد بگیری&nbs ...

چطوری هر ماه درصد بگیرم؟ارز برای کوتاه مدت بخری باید پول زیاد بزاری حداقل پنجاه میلیون که تو کوتاه مدت بهت سود بده و بسیار وارد باشیه ارزی بخری چون ارزها خیلی طول می‌کشه رشد کنن این دومیلیون فقط برای هولد خوبه چون خیلی کم ارز میتونی باش بخری من چند تا کاردانو فقط چند تا خریدم شد یه میلیون یعنی تا یه سالم طول بکشه آنچنان زیاد نمشبه پولم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری هر ماه درصد بگیرم؟ارز برای کوتاه مدت بخری باید پول زیاد بزاری حداقل پنجاه میلیون که تو کوتاه م ...

ببین من خودم حرفه ای نیستم 

تجربه ای هم ندارم واقعیتش

همین جا صحبت کردم 

و طبق تجربه های همسرم

خیلی ها تریدر هستن میانگین ماهیانه سود خیلی خوبی میکنن 

مثلا یکی اینجا بود ۲۵ میلیون گذاشته بود میگفت ماهی ۵ میلیون خب توام اگر با همین سودهای کوچیک افزایش سرمایه بدی بعدش خیلی میتونی سود کنی گرچه به قول تو زمان میبره ....

اره اونا دیگه خیلی معروف شدند اینستا خیلیارو به نون رسوند

اره بخدا این بلاگرا فقط پول به جیب میزنن

بعضیا هم خلاقیت دارن تو اینستا مث کابی همون سیاه پوسته الان کلی معروف شده و پولدار

ببین من خودم حرفه ای نیستم  تجربه ای هم ندارم واقعیتش همین جا صحبت کردم  و طبق تجربه ها ...

باید خیلی حرفه ای باشی من چون زیاد حرفه ای نیستم و پولم کمه بیشتر هولد میکنم برای دوسال دیگه اره بعضیاش حرفه این ماهانه زیاد درمیارن فارکس خوبع که مال حرفه یاس هر لحظه بهت میده هر ثانیه 

باید خیلی حرفه ای باشی من چون زیاد حرفه ای نیستم و پولم کمه بیشتر هولد میکنم برای دوسال دیگه اره بعض ...

کاشکی وقت کنم آموزش ببینم که بتونم کسب درآمد کنم

چون واقعا چیززخوبیه به نظرم 

منم دلم میخواد یه پیچ جالب بزنم‌ولی هیچ‌ایده ای به ذهنم نمیرسه

الان همه چی خز شده

هر کی ایده جدید میده سریع معروف میشه

بشین فکر کن یه ایده خوب و بدون تکرار پیدا کن

دو روزه معروف میشی

الان همه چی خز شده هر کی ایده جدید میده سریع معروف میشه بشین فکر کن یه ایده خوب و بدون تکرار پیدا ...

میگم یه پیچ‌ بزنم مث همین تاپیک خودمون یعنی هر کس سوالی داشت یا حرفی بگه بصورت پست بزارم بقیه جوابشو بدن