2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر گلم نیت کردم 

۱-   گاهی آنقدر درفکر این نیت می باشید که گویی دود دلت از آسمان هم فراتر می رود اما بدان که باید سخن نگویی تا از تیره آه دیگران هم برحذر باشی یعنی دو خطر شما را تهدید می کند الف – بیش از اندازه خود خوری می کنی و فکر این و آن کردن و کار را به فردا افکندن ، صلاح نمی باشد ب- حسادت حسودان که به زندگی شما رشک و حسد می برند
۲-   فکر می کنی او بسیار مغرور و خودخواه و سنگدل است اما چنین نیست زیرا او بافکر و اندیشه کار می کند و تمام جوانب کار را می سنجد ولی شما بی محابا و بی حوصله عمل می کنید لذا قدری ملایم تر و با تدبیر تر عمل کنید
۳-   این فکر و اندیشه با صبر قابل اجراست مدتی به طول می انجامد اما شاهد مقصود را درآغوش خواهی گرفت و همین امروز برابر تلمیح آیه ۱۷۲ سوره اعراف را از آیه ۱۶۵ تا ۱۸۵ خوب با معنی بخوان که حافظ دربیت شماره ۲ به شما اشاره کرده است که به خدا توکل کن
۴-   از مسافر خبری دیافت می کنید بیمار درهیمن حالت باقی خواهد ماند خرید سفارش می شود ولی فروش زود است در معامله ای سودی عاید شما می شود درتحصیلی موفق می شوید
۵-   نذری که کرده ای ادا کن و از پدرومادرت که چشم به راه تو می باشند دلجویی مادی و معنوی کن
۶-   فرزندانی صالح خواهی داشت همسرت بیش از آنچه فکر می کنی مهربان و خوب است دلش را به دست آور و برای دوستت هدیه ای بخر
۷-   بدان که : برنده : می داند که گاهی اوقات پیروزی به بهای بسیار گرانی بدست می آید اما بازنده : بسیار مشتاق برنده شدن است درجایی که نه قادر به برنده شدن و نه حفظ آن است
۸-   اگر فکر می کنی راه درست و منطقی انتخاب نکرده ای ناامید نباش تقدیر چنـــــین بوده است و لی با حوصله عمل کن .

من من من

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
من من من

۱-   خیلی به این نیت علاقه مندی و تصور می نمایی که از او بالاتر و بهتر دردنیا و جود ندارد پس باید دراین راه هرچه می توانی تلاش کنی درحالی که حافظ در بیت ۷ می گوید : ( ماجرای مهرورزی عاشقان برمحبوب ازلی تنها یک داستان است که هر زبان گفته می شود و هر عاشقی برحسب کمال عشق خود ار آن به گونه ای خسن می راند که نا مکرر می نماید ) پس شما این سخن حافظ را آویزه گوش کن و بدان هرکه زود عاشق شود زود فارق می شود
۲-   شخصی بسیار مهربان دلسوز علاقمند ولی گاهی در برابر عده ای دو شخصیتی هستی اما کمی وسواس به خرج میدهید و خوشبختانه از زندگی نسبتاً خوبی برخوردار هستی بطوریکه دیگران به شما رشک و حسد می برند هراسی به دل راه مده
۳-   با کسی معاشر هستی که بسیار زیبا و دلبر می باشد و او به دل گرفته ای ولی نمی توان به زبان بیاوری اما سعی می کنی باکنایه و گوشه زدن حرف خود را بیان کنی ، درحالی که او متوجه نیست پس بی ریا و پوست کنده و خالص مطلب خود را با او درمیان گذار که بنفع شماست زیرا تردید موجب رنج و عذاب است
۴-   او قصد آزار شما را ندارد بلکه بر اثر عدم آگاهی و بی غل و عش بودن موجب ناراحتی شما می شود که شما باید او را متوجه کنید
۵-   مسافرت را توصیه می کنم ، خرید و فروش هر دو به نفع شماست طلاق عملی نمی شود و لی ازدواج هم زود است از مسافر خبری دریافت می کنی بیمار شفا می یابد و از گمشده خبری دریافت می کنی و موفقیتی درانتظار شماست
۶-   نذری کن و به سخنان شخصی که نسبتاً پیر می باشد و موی حنایی و چشمانی ریز دارد گوش بده که شما را زیاد دوست دارد
۷-   از کسیکه قدی بلند و سفیدگون و جوان پرمدعایی است برحذر باش .
۸-   قدری با حوصله کارها را انجام بده و برخدا توکل کن و صدقه بده این را بدان که برنده متعهد می شود اما بازنده وعده می دهد

ب نیت منم بگیر عزیزم خیلی دلگیرم..

۱۰ تا صلوات واست فرستادم ❤

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!