2777
2789
چرا یا خودتون تنبلین یا بچه اتون من ۲۹ تیر شروع کردم ۳ روز خوب نگفت یه هفته یه خط در میون گفت بعدش ع ...

برای من یک سال ده ماهشه خیس میکنه یه بار شاهکار کرد زیر پاش خیس شد گفت خیس منم خسته شدم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از دوسالگی  شروع کردم هنوز بعصی وقتها جیش میکنه شماهم جیش میکنه دوبار بنظرتون بچم شب ادراری داره؟چرا نمیتونه خودشو نگه داره؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

سه سال و نیم ۳ روزه از پوشک گرفتم براش توضیح دادم دیگه عاقل بود گفتم دیگه پوشکت نمیکنم اگر بری توالت برات کادو میخرم دو روز اول جیش کرد تو شلوارش روز سوم رفت تو توالت با خوشحالی گفت تونستم کادوشم گرفت روز ۴ هم پی پی برا اونم کادو گرفت. الان دو هفته هست حتی یکبارم تو خونه جیش نکرده

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
سه سال و نیم ۳ روزه از پوشک گرفتم براش توضیح دادم دیگه عاقل بود گفتم دیگه پوشکت نمیکنم اگر بری توالت ...

اون دیگه نیاز به گرفتن نداشت خودش خوب و بد میفهمید

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون

خانما شبا واسه جیش از خواب بیدار میشن بگن یا خودشون و خیس میکنم فقط تو روز میگن جیش دارن؟

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

عزیزم دخترم ۲۲ ماهشه جیش رو نمیگه  مگه خودم تند تند ببرمش

یه مدت تند تند ببرش بگو جیشت بگی برات برچسب میخرم بزنی رو دیوار دستشویی 

خانما شبا واسه جیش از خواب بیدار میشن بگن یا خودشون و خیس میکنم فقط تو روز میگن جیش دارن؟

بچه های من در طول شب کلا ن بیدار میشدن ن جاشون خیس میکردن تا وقتی خواب بودن حتی در دوران نوزادی به هیچ وجه خیس نمیکردن