2777
2789
عنوان

آنلاین شاپ شیک تهران

5228 بازدید | 11 پست

من دو هفته پیش از آنلاین شاپ شیک تهران یه لباس سفارش دادم دو سه روز منتظر موندم نیومد پیام دادم گفتند که دو روز بعد واریزی تازه ارسال میشه ( با اینکه همه ی آنلاین شاپ ها فرداش ارسال می کنند) ما باز دو سه روز بعد پیام دادیم گفتیم کد مرسوله پیام نشد گفتند پیام نمیشه میذاریم توی کانال دوباره چند روز کانال را چک کردیم دیدیم اسم ما نیست . 

پیام دادم دوباره گفتند این لباس با تاخیر ارسال میشه . 

واقعا میمیرن همون اول بگن که این لباس با تاخیر ارسال میشه ؟ 

من که دیگه عمرا نه خودم از این آنلاین شاپ لباس بگیرم نه بذارم کسی بگیره 

مشتری مداری این آخه ؟؟ پولو میگیرن دیگه عین خیالشون نیست من لباس رو میخواستم که هفته‌ی پیش کادو بدم نرسید به دستم مجبور شدم دوباره هزینه کنم یه لباس دیگه بخرم . 

شما از این پیج خرید داشتین؟‌

نه 

ولی هر وقت سفارش دادم. همش باید خونه منتظر باشی  

خرید حضوری بهتره

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه  ولی هر وقت سفارش دادم. همش باید خونه منتظر باشی     خرید حضوری بهتره

آره ولی بقیه دیگه دیرترین زمان ارسالشون یک هفته هست نه دو هفته کار این ها کلاه برداری حساب میشه 

من از آنلاین شاپ شیک تهران دقیقا سه هفته پیش خرید کردم ۵۰۰ هزار تومن سریع سفارش رو ثبت کردن گفتن لینک داخل کانال تلگرام میزارن دو هفته گذشت دیدم کدی از من نیست بهشون پیام میدادن گفتن باید صبر کنین صبرکردم تا دیدم نه مثل اینگه خبری نیست پیام که دادم بهم فحش زشت دادن گفتن دهاتی گوه خوردی خرید گردی اشغال و خیلی حرفای زشت و بعدشم بلاک کردن و گفتن برو هرکار دلت میخاد بکن 

منم شوهرم اگر بدونه برام بد میشه ولی گفتم که بقیه گول نخورن و خرید نکن هرکسم تونست بره شکایت کنه پلیس فتا پیچ شون رو ببنده شیک تهران کلاهبرداره

منم خرید کردم ولی حدودا ۲ هفته طول کشید تا ارسال‌شده کنن اما پشتیبانی‌ خیلی خوب و محترم برخورد کردند و سریع هم جواب دادن اما محصولی که سفارش دادم کمی متفاوت بود با چیزی ک توعکس بود اما بازم قشنگ بود و جنس خوبی داشت

من از آنلاین شاپ شیک تهران دقیقا سه هفته پیش خرید کردم ۵۰۰ هزار تومن سریع سفارش رو ثبت کردن گفتن لین ...

شوهرت بفهمه بهتر از اینه که شکایت نکنی. برو خدمات قضایی شکایتتو ثبت کن. چند تا شکایت بشه بلافاصله پیگیری میشه. دست رو دست گذاشتن و نفرین کردن به چه دردی میخوره