2777
2789
عنوان

آخه چرا من همیشه مریضم

| مشاهده متن کامل بحث + 2946 بازدید | 25 پست
اره دکترا گفتن به خاطر اعصابته که اینقدر بهم ریختی فکر میکنم افسردگی هم گرفتم

عزیزم خیلی سعی کن رو خودت کار کنی

اولین قدمش دوری از اخبار منفی و فضای مجازی منفیه خیلی کمکت میکنه

میره تا آدم‌های منفی دورت

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
میشه بگی چه مشکلاتی داری؟

ی مشکل هورمونی که گاهی یهو تا مرز جنون میرسم ممکنه تو خیابون هم باشم و آبروریزی و دلسوزی مردم رومیاره..متاسفانه فعلا هیچ درمانی نداره و تو ظاهر و اخلاقم هم تاثیر گذاشته و قطعا تا آخر عمر بخاطر وجود این بیماری کسی حاضر نیست با من ازدواج کنه😊

پوکی شدید استخوان و ضعف دست ها

پاهای ضربدری بد که باعث میشه نتونم زیاد راه برم و واسه همون چند دقیقه مجبورم پودر بچه بزنم که بعدش از شدت سوختی کمتر زمین گیر بشم

کف پای بشدت صاف که جدا مشکلاتی که در آینده برام میاره نمیتونم کفش قشنگ بخرم و هر کفشی بخرم داغون میشه

پشت بشدددددت بشددددت گوه و کجی مهره پنجم که مجبورم وقت خواب ی بالشت وسط پاهام و یکی زیر شکمم بذارم و فقط ی مدل میتونم بخوابم و اغلب اوقات درد زیادی داره پشتم و نمیتونم عادی ترین کارهارو انجام بدم تو طول روز خصوصا برا نشستن و مطالعه خیلی درد میگیره

و ریزش زیاد موهام

و مشکلات معدم که همش دارد مصرف میکنم اما حل نمیشه و نباید ی سری غذاها رو بخورم و همیشه دهنم بو میده و خجالت میکشم

ببخشید ولی م‌ق‌ع.د‌م هم تنگی داره و گاهی با درد زیاد مدفوع میکنم ک باعث پارگی بافت مقعد و خون میشه

غیرقابل باوره نه؟🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی سعی کن رو خودت کار کنی اولین قدمش دوری از اخبار منفی و فضای مجازی منفیه خیلی کمکت میکنه ...

مرسی از لطفت ولی اصلا  مواردی که حس خوبی بهم نمیدنو نگاه نمیکنم چون خیلی احساساتیم و وشاید به خاطر همین روحیهم هستش که یه دفعه چند تا مشکل با هم گرفتم

برو متخصص روماتولوژی همه علایم تو بگو برات ازمایش های تخصصی می نویسه...بیماری های سیستم ایمنی رو برز ...

راستشو بخوای اینقدر از این دکتر به اون دکتر رفتم دیگه ناامید وخستم ولی وقتی که دیگه طاقت درد ندارم بازم دکتر میرم ولی چه فایده دریغ از یه ذره نتیجه و بهتر شدن ،ممنونم از راهنماییت دوست خوبم😊

راستشو بخوای اینقدر از این دکتر به اون دکتر رفتم دیگه ناامید وخستم ولی وقتی که دیگه طاقت درد ندارم ب ...

خدا شفامون بده گلم..منم از سال ۹۷ دیه روز خوش ندیدم ،سال ها قبل شم نسبت بربقیه دور برم مریضتر بودم ولی سال ۹۷ دیگه حودشو بیماری م نشون داد..همه صبا خوابن من راه ازمایشگاه ها مطب هه..جالبه عدارض داروها برا مونده ولی دریع از یسال خاموش شدن،علایم بیماری م ...هردفعه یه جامو اسیب میده،جدیدا زده  ب قندم...دیگه عاجز شدم خسته...یه مرگ راحت میخوام ک بعدش فقط خوشی باشه بدون درد و غم د غصه..

خدا شفامون بده گلم..منم از سال ۹۷ دیه روز خوش ندیدم ،سال ها قبل شم نسبت بربقیه دور برم مریضتر بودم و ...

عزیزم اینجوری نگو   انشاالله که صدوبیست سال عمر با عزت داشته باشی وسلامتیتو دوباره به دست بیاری منم مثل شماچند سال درگیر بیماریهامم وکلا همه ی زندگیم و آیندم تحت تاثیر قرار داده ،بعضی وقتها خسته میشم وناشکری میکنم ولی دوباره استغفار میکنم و میگم خدایا شکرت حتما به صلاح نیست که مشکلاتم برطرف شه وبازم حکمتتو شکر😔

عزیزم اینجوری نگو   انشاالله که صدوبیست سال عمر با عزت داشته باشی وسلامتیتو دوباره به دست ...

درسته عزیزم ولی زندگی تو روستا با این معضلات سخته،همش میگم کاش تو یه شهر ناشناس بودیم حداقل،،بخاطر رنگ روم و لاغریمو ..مجبوز نشم تو کوچه خیابان محل، ظاهر داری کنم..همه رنج هام یه طرف،مریضیم زد به قندم،اونقد دلمشکست...از چله، نذر..دعا..التماس مادرم به درگاه خدا..هرچی فکرشو بکنی..نمیشه..زندگیم و سلامتیم درست نمیشه...خدا خودش بازم رحم مون کنه و دست نگاه کن مون نگاه،ان شاءالله 

ی مشکل هورمونی که گاهی یهو تا مرز جنون میرسم ممکنه تو خیابون هم باشم و آبروریزی و دلسوزی مردم رومیار ...

برای بوی بد دهانت ۴۰ شب ترخون دم کن یه استکانی بخور.حالا دقیق نمیدونم نصف استکان یا یه استکان.ولی از روزای اول متوجه میشی و بعد از ۴۰ روز دیگه هفته ای یه بارم بخوری خوبه.ولی کلا قطع میشه و دعام میکنی.