2777
2789
عنوان

دوستی

104 بازدید | 15 پست

سلام. خانمها بیاین:. 

دوستی دارم (دختر) که دوست پسرم ازش خیلی بدش میاد. چند وقته گیر داده که باید باهاش کات کنی وگرنه دور منو خط بکش. در حالی که فعلا نمی شه چنین کاری کنم. 

دلیلشم اینه که دوست پسرم شوهر سابق دوستمه. 

دوست پسرم حدود یک ماهه بلاکم کرده بخاطر این موضوع. و حتی یه خبر ازم نگرفته😥

چرا خبری نمی گیره ازم. منتظر زنگ منه

یعنی چی کار کنم؟ 

عجب چ پیچیدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهش توضیح بده وقتایی که تو رو میبینم اون دختر رو نمی بینم و نمیذارم چشمت بهش بیفته ولی اگه میبینی دختره دوست صمیمیت نیست و چندان برات مهم نیست میتونی با دختره اکات کنی

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
خب بهش توضیح بده وقتایی که تو رو میبینم اون دختر رو نمی بینم و نمیذارم چشمت بهش بیفته ولی اگه میبینی ...

متاسفانه دوست صمیمیم هست. سخته برام کات کردن

م

متاسفانه دوست صمیمیم هست. سخته برام کات کردن م

خب پس اگه من جات بودم دوستمو به یه دوست پسر الکی نمی فروختم از این دوست پسرا فردا پس فردا به تورت زیاد میخوره ولی دوستای صمیمی و خوب رو نمیتونی دیگه پیدا کنی زمونش خیلی بد شده همه شدن دشمن آدم دیگه نه کسی حوصله آشنایی داره نه هیچی دختر و پسر فقط واسه منفعت میخوانت پس ولش کن بزار همینطور ادامه بده اگه واقعا تو رو بخواد و براش مهم باشی رابطتونو شرطی نمیکنه پس بدون این بین دوست داشتن و ارزشی در میون نیست 

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
خب پس اگه من جات بودم دوستمو به یه دوست پسر الکی نمی فروختم از این دوست پسرا فردا پس فردا به تورت زی ...

یعنی زنگ بزنم این چیزا رو بگم بهش یا نه ببینم خودش بالاخره زنگ می زنه

یعنی زنگ بزنم این چیزا رو بگم بهش یا نه ببینم خودش بالاخره زنگ می زنه

بنظرم که زنگ نزن ولی خب باز هم اگه خواستی میتونی زنگ بزنی این چیزایی که گفتم رو بگی تا بفهمه دوس داشتن و دوستی واقعی یعنی چی اگه خواست دوباره انکار کنه و حرفای اضافی بزنه بدون ادامه دادن باهاش فایده نداره اما اگه قبول کرد حرفتو و تایید کرد حرفتو یعنی ادمیه رابطه براش مهمه و بخاطر چیزای الکی رابطتونو شرطی نمیکنه

بنظرم که زنگ نزن ولی خب باز هم اگه خواستی میتونی زنگ بزنی این چیزایی که گفتم رو بگی تا بفهمه دوس داش ...

فعلا حدود یه ماهه بلاکم کرده و حتی خبری نگرفته 😪 

فعلا حدود یه ماهه بلاکم کرده و حتی خبری نگرفته 😪 

خب بنظرم ولش کن این آدم ادمِ دوست داشتن موندن تو رابطه نیست وگرنه شرط نمیذاشت برات ولش کن از اینا زیاد هست یه خوبش میاد سمتت ایشالا

متاسفانه دوست صمیمیم هست. سخته برام کات کردن م

اون آقا نمیخوادت ، فقط میخواد به همسر سابقش ضربه بزنه ، بهت نزدیک شده ک اونو اذیت کنه ، میخواد ی دوستت زنگ بزنی تا غرورش شکسته ش و از شما هم نا امید ش

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭