2777
2789

ازمادرشوهرت ناراحتی  خواهرشوهرت ورپریده بازی دراورده  شوهرت رواعصابته   جاریت چش سفید بازی دراورده  توتخم چشاشون نگاه کن  خوب نگاه کن و بگو سه بار بگو👈 دوغ گازدار گازدوغ دار دوغ گازدار گاز دوغ دار دوغ گازدار گازدوغ دار   نمیتونه بگه ضایع میشه توام میخندی  بی مزه ام خودتونین     من توهمه پستا هستم ناراحتی از ایران برو  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا برای پدر من هم دعا کنید حالش خیلی بد خیلی خیلی بد التماستون میکنم دعاش کنید

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

تروقسمت میدم ابروی خانوم فاطمه زهرا دل شکستش برایه منم دعا کن مشکل دارم بتونم برم خونه ای ک خریدم خیلی ذوقشو دارم ذوق مرگ نشم

𝑌𝑜𝑢 𝐴𝑟𝑒 𝑇𝒉𝑒 𝑀𝑎𝑖𝑛 𝐶𝒉𝑎𝑟𝑎𝑐𝑡𝑒𝑟𝑂𝑓 𝑀𝑦 𝐿𝑖𝑓𝑒'𝑠 𝑆𝑐𝑒𝑛𝑒 ..💕

برات آیت الکرسی میخونم، 💚

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋