همه ی اینا داروهایی هستن برای رشد فولی و.رهایی فولی در صورتی که مرد هیچ مشکلی نداشته باشه درجا تاثیر میذارن ولی یکی مثل منه بدبخت که همسرم مشکل داره این داروها به دردم نخوردن چون خودم مشکلی نداشتم
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کم بودن تعداد اسپرم شیش سال البته دیگه نزدیکا هفت ساله که هیچ درمان نشده که درمانش کنه همین دو سه ماه پیشم رفتیم واسه آی یو آی منم سینال اف و همه داروها رو.مصرف کردم ولی همسرم.موقع نمونه گیری اسپرم.فقط یکی دوتا اسپرم داشت اونم اصلا قابل توجه نیست
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
انشالله.. بله بچه اولمه .. البته یه بچه دارم که بچه همسرم از ازدواج سابقشه اما با ما زندگی میکنه
به امیدخدا به زودی خدا بهت یه نی نی سالم میده من شیش ساله دیگه نزدیک هفت ساله که منتظرم و دیگه هسته شدم و ابن مشکل از همسرمه هر راهی رو.رفتیم ولی نشده داغ یه بچه به دلم موند 😔
والا میگن واریکوسل درمان نشده که مدت زیادی گذشته و دیگه با جراحی هم درست نمیشه ففط باید با دارو میزان اسپرم بره بالا که اونم یه بار میره بالا یه بار بدتر میاد پایین کلا رابطه مون هم به صفر رسیده در حالی که با هم خوشیم ولی مثل خواهر برادر داریم زندگی میکنیم فقط میگه بریم نمونه بدیم با آی یو آی وگرنه هیچ رابطه ای دیگه نیست منم اذیتش نمیکنم چون میدونم دست خودش نیست و از اینکه حتی در موردشم حرف بزنم ناراحت میشه و عذاب میکشه ترجیح میدم خودم عذاب بکشم😔
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد