2777
2789
عنوان

رابطتون با مادرشوهرتون چطوره؟

322 بازدید | 29 پست

من خیلی دوستداشتم با مادر شوهرم رابطه خوبی داشته باشم خیلی بهش احترام گذاشتم وسعی کردم حرفشو گوش بدمو ناراحتش نکنم ولی من نه تنها هیچ احترامی ازش ندیدم برعکس هر کاری کرده تا عذابم بده شوهرمم دیگه شناختتش الانم باهاش قهره خداروشکر

مث مادرو دختریم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بود تا اینکه از خودش دراومد

یکماهه ن زنگ زدم ن رفتم خونش 😼

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

والا من ناراحتی اعصاب گرفتم از دست مادرشوهرم 

شوهرم میدونه اما اصلا براش اهمیتی نداره چون بچه ننه هستش

لبخند تو خلاصه همه خوبی هاست همین که توبخندی دنیا ازآن‌من است

خوب و بااحترام

ولی قلبا دوستش ندارم. یعنی هیچ وقت نمی‌خوام براش اتفاق بدی بیفته. فقط محبت عمیقی بهش ندارم. گمونم اونم به من نداره. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم