2777
2789
چرا

هیچوقت خاطره خوبی ازش نداشتم و انگار نخواهم داشت

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه؟

هیچوقت اتفاق خوبی نیفتاده هیچوقت کسی بهم تبریک نگفته

بدترینشونم پارسال که روز تولدم شد روزی کع مجبور شدم وانمود کنم دوسش ندارم تا بره و تا آخر عمر تو حسرت داشتنش بمونم

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐
هیچوقت اتفاق خوبی نیفتاده هیچوقت کسی بهم تبریک نگفته بدترینشونم پارسال که روز تولدم شد روزی کع مجبو ...

دورت بگردم 🥺 

به خدا توکل کن 

درست میشه همه چی

ما مسئول افکار دیگران نیستیم، کسی که بخواد همه رو از خودش راضی نگه داره باخته ...
دورت بگردم 🥺  به خدا توکل کن  درست میشه همه چی

میترسم بمیرم و درست نشه🥺❤

عع این چه حرفیه  مطمئن باشه یه روزی درست میشه

خداکنه😍❤

بیا

کو

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیا

اومدم کو

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
جانم دلم شما صد تا بپرس

ریزش شدید مو دارم و روی بازو سینم جوش میزنم

برا هردوش رفتم دکتر بعد ی قطره داده(بتامتازون)روزی دوبار

الا نمیدونم واسع جوش هاس یا اینکه بزنم ب موهام

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
ریزش شدید مو دارم و روی بازو سینم جوش میزنم برا هردوش رفتم دکتر بعد ی قطره داده(بتامتازون)روزی دوبا ...

عزیزم بتامتازون اگه پماد بود برای پوسته 

اگه قطرست برای چشم هستش

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
عزیزم بتامتازون اگه پماد بود برای پوسته  اگه قطرست برای چشم هستش

ولی برای جوش و ریزش،مو رفتم دکتر ربطی ب چشمم ندارع ک🤔