2777
2789
عنوان

بنظرتون کنکور بدم دوباره؟

315 بازدید | 27 پست

من یکی از رشته های مهندسی میخونم ۲۲سالمه رشتمو دوس ندارم کلا از درس خوندن خوشم نمیاد ولی کاری جز درس خوندن بلد نیستم.یک ماهه دارم فکر می کنم که بابد چیکار کنم ولی به نتیجه ای نمیرسم.شما اگه جای من بودین چیکار می کردین؟دوباره کنکور شرکت می کردین؟(کنکور تجربی)

تیکرم برای بارداری نیست🩵

ن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چیکاررکنم از خونه داری خوشم نمیاد الانم فقط با رشته های پیراپزشکی وپزشکی وتربیت معلم میشه سرکار ر ...

ن چرا فک میکنی فقط اونا بازار کار دار اخه 

مگ همه دارن پزشکی میخونن 

البتع من اگ جای تو بودم نمیخوندم شما اگ دوست داری بخون جانم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چرا همه میخوان دوباره کنکور بدن؟  سنت خوبه اگه حوصله شو داری بخون

دلم میخواد شاغل باشم ولی پدرومادرم هر شغلی اجازه نمیدن رشتمم که کلا بدرد نخوره بااون نمیتونم شغل پیدا کنم

تیکرم برای بارداری نیست🩵

اره حتما شرکت میکردم  

که اونقدر درس بخونم بتونم حداقل پرستاری قبول شم 

ولی متاسفانه من استعداد تجربی رو ندارم 

وگرنه حتما شرکت میکردم 

الان رشته های مهندسی خیلی سختت شغل پیدا میکنن

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙