2777
2789
عنوان

به نظرتون امشب راهش ندم؟

718 بازدید | 26 پست

شوهرم روزا خونه ننشه.ناهار اونجا می خوره.شبا هم که میاد برا خودش تو هال می خابه.و من تو اتاق.اون می تونه این وضعو تحمل کنه.ولی من نه.خیلی لجم گرفته به نظرتون امشب درو قفل کنم و نذارم بیاد خونه.بگم برو ور دل همون ننت.ایا کسی تا حالا این کارو کرده؟جواب میده؟

بدتر نکنه یه موقع

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس فایده نداشته این کار😒

در مجموع نداره عادی میشه 

ولی تجربه ثابت کرده زنانه در صحنه بیشتر تونستن افسار بردست بگیرن تا زنان بسیار مطیع و بی سرو صدا

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵