2777
2789
عنوان

جواب چرا اینقدر چاق(یا لاغر) شدی چیه ؟؟؟ حاضرجوابا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3473 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گفت چقدر چاق شدی بگو دغدغه ندارم خیالم راحته دارم به خودم بیشتر میرسم یکم رو بیام

اگر هم گفتن لاغر شدی بگو اره خدا رو شکر 😁 باز هم یکی دو کیلو کم کنم میرسم به ایده ال خودم🙂  من همیشه با اعتماد به نفس اینو میگم😅

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

اگه چاق شده باشم که میگم خدا از عقل شما برداشت داد ب من توپولی شدم😂💛اگرم لاغر شده باشم میگم این خیلی خوبه که میری مغازه بهت بگن لباس سایز شما تن مانکنه نه که مثل شما همش باید از این مغازه ب اون مغازه برم و دنبال لباس باشم و سایزم پیدا نشه و هروقت راه میرم پاهام مث پاهای غول صدا بده😂😂(درسته طولانیه ولی دندون شکنههههه😆)

واسه لاغری میگم همش گشت و گزار و کوه و دشتم دوس دارم لاغر شم خوش هیکل شم 

واسه چاقی یه کلام میگم والا خوش میگذره 😊رستورانا بی من چیکار کنن 

اونی که به این چیزا دقیقِ خوب میسوزه از خوشیه دیگران

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بگو چرا اینقدر همرو مثل خودت میبینی؟

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

بدبخت حالا یسوالی پرسید نمیش ک اینجوری جوابشو داد هرکی بیاد ازشما راهنمایی بخوادد فاتحش خوندس خخخخ 

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه