2777
2789
عنوان

درد زایمان

864 بازدید | 88 پست

بچه ها هفته ۳۹بارداریم یساعت دردام شروشده از کمر میگیره میزنه به شکم وزیر شکمم بعد ۵دیقه آروم میشه ؛ دوباره شرومیشه ؛ دردا همش یکی دویقه هس بنظرتون درد زایمان ؟،کی برم دکتر ؛؟ یادردای کاذبه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اورژانس بیمارستانی که می خوای زایمان کنی به دکترتم بگو

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اسی جان من مجردم و اطلاعاتی ندارم دقیق بهت بدم

لی از ته دلم برات دعا میکنم راحت و بسلامتی زایمان کنی عزیزم

براتون ایه الکرسی میخونمتروخدا الان دعات میره اسمون میشه دعا کنی من به عشقم برسم❤❤😢😢یک دنیا ازت ممنونم الهی به دل خوش و تن سالم بچه نازنینت بغل بگیری😘😘😘😘

خدا کنه دوستم آنلاین باشه

@هناسه۱۳۷۳ برو تاپیکش بخون

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

وای خوشبحالت برا منم دعا کن دردام شروع بشه😭 اگه نشه یکشنبه باید بستری شم آمپول فشار بزنن بهم☹️

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
اره برودکتر عزیزم ببین اگه چهارپنج سانت بازی وقته زایمانته

و ووای  من دوستانت  بستری کردم 4 سانت که  تو میز زایمان میذارن  

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
وای خوشبحالت برا منم دعا کن دردام شروع بشه😭 اگه نشه یکشنبه باید بستری شم آمپول فشار بزنن بهم☹️

پیاده  روی کن یک پرستار هم بمن گفت اویشن دم کن دم کردم دردام شروع شد 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

ای جووووووونم

عزیزم برای شمام ایه الکرسی میخونم که انشاالله زود زود بسلامتی و دلخوش زایمان بکنی ترو خدا دعای شما خیلی گیراست من دعا کنید به عشقم برسم😢😢