2777
2789
عنوان

رفع جوش های سرسیاه

83 بازدید | 1 پست

همه ما در طول زندگیمون با مشکل جوش های سرسیاه و زیرپوستی مواجه شدیم و روش ها و درمان های مختلفی برای رها شدن از اونها امتحان کردیم .

جوش‌های سر سیاه یکی از انواع جوش صورت هستند و زمانی ظاهر می‌شوند که منافذ باز پوست با ترکیبی از سلول‌های مرده‌ پوست و چربی اضافه‌ای که توسط غده‌های چربی ترشح می‌شود، مسدود شوند.

برخلاف جوش‌های سرسفید که منافذ بسته در پوست ایجاد می‌کنند، جوش‌های سر سیاه منافذ باز دارند. اکسید شدن در سطح این منافذ، موجب رنگ تیره این جوش‌ها می‌شود.

برخی از افراد سعی می‌کنند با فشار دادن جوش‌های سر سیاه، آن‌ها را تخلیه کنند، اما  این کار می‌تواند موجب ایجاد جای زخم یا دیگر آسیب‌های پوستی شود.

جوش سر سیاه معمولا با بسته شدن فولیکول مو شروع می شود. میلیون ها فولیکول مو روی بدن شما از جمله روی پوست صورت تان وجود دارد. فولیکول مو در واقع منفذی در پوست است که دربرگیرنده ریشه مو است.

هر کدام از فولیکول ها حاوی یک مو و یک غده چربی ساز است. این غده ها، چربی لازم برای نرمی پوست تان را ترشح می کنند. وقتی پوست در حال ریزش سلول‌های مرده است، این سلول های مرده می توانند وارد فولیکول شده و با چربی پوست مخلوط شوند.

سلول های مرده و چربی پوست مانند یک توده برآمده زیر پوست تجمع پیدا می کنند و با فشار به سطح پوست باعث ایجاد یک برآمدگی به نام کومدون می شوند.

اگر برآمدگی روی منفذ مسدودشده پوست تان، همچنان بسته باقی بماند، برآمدگی ایجاد شده، جوش سرسفید نامیده می شود. اما اگر پوست اطراف برآمدگی باز شود و هوا به داخل نفوذ ‌کند، باعث خاکستری یا سیاه رنگ شدن چربی می شود. به همین دلیل به این نوع برآمدگی ها جوش سرسیاه می گویند.

اما علت اصلی ایجاد آکنه (از جمله جوش سرسیاه) تغییرات هورمونی در بدن تان است. درواقع این تغییرات باعث تولید بیش از حد چربی در منافذ پوست تان می شوند و یک توده در زیر پوست تان شکل می‌دهد. تغییرات هورمونی یک فرایند طبیعی به ویژه در دوران بلوغه و دلیل جوش زدن بیشتر نوجوانان مبتلا به خصوص جوش سرسیاه همین است.

با توجه به ابن که انواع مختلفی از محصولات درمانی و آرایشی بهداشتی برای رفع جوش های سرسیاه وجود داره ، من یک محصول باکیفیت که شخصا مصرف کردم و افراد دیگه ای هم اون و به من پیشنهاد دادن ، به شما معرفی می کنم.

لوسیون شستشوی صورت هربکس ، یک محصول قوی برای شستشوی پوست های چرب، آکنه ای، حساس و مختلطه که بطور قابل ملاحظه ای در درمان آکنه و جوش های سر سیاه موثر است.

فرمولاسیون انحصاری این محصول، به دلیل وجود مواد موثره گیاهی ضد آکنه، علاوه بر از بین بردن آکنه، حساسیت های پوستی و قرمزی را از بین می بره. این محصول همچنین چربی اضافه پوست صورت را کاهش می ده و از گرفتگی منافذ جلوگیری می کنه.

ترکیبات موجود در این لوسیون به خوبی در پوست نفوذ می کنه و باکترهای مسبب آکنه را از بین می بره.

خانم ها و آقایان و در مجموع کلیه افراد خانواده می تونن از این محصول استفاده کنن چون PH اون متناسب پوست صورته و عصاره های گیاهی ضدالتهاب و ضدباکتری و ... در ترکیبش به کار رفته.