ما پنجشنبه میخوایم بریم واکسن بزنیم یه سوال دارم مادرم یه هفته پیش یکم سردرد و گردن درد داشت بعد دوسه روز خوب شد ممکنه کرونا بوده باشه ؟چون میگن اگه کرونا داشته باشی واکسن بزنی خطرناکه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه تست بینی خیلی شلوغ بود گفتم اگر نباشه تو اون شلوغی میگیرم واسه همون یه تست خون فعلا دادم ببینم چی ...
تست خون معتبر نیست
چند روزه علائم داری؟؟
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
علایم خاصی ندارم فقط دیروز تا حالا نفس عمیق میکشم یکم قفسه سینه درد میگیره البته من آسم هم دا ...
من شنیدم داروخونع ها کیت اوردن تست حلق خودت میتونی انجام بدی
شما که اسم داری حتما تست حلق بده و واکسنت یه چند روزی عقب بنداز
تست خون زمانی درست جواب میده ک 12-14 روز از بیماری گذشته باشه
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا