2777
2789

سلام به روی ماهتون من روز ۲۸ دوره پریودیمم دوره هام ۳۱ روزس روز تخمک گزاریم مقاربت داشتم بعد از ۶ روز یه لک قهوه ای در حدی که به دستمال مالیده شد دیدم ولی بعدش خیلی حالم بد بود بیحالی و سردرد و حالت تهوع سر دختر اولمم بعد از دوهفته خودشو نشون داد اما الان خیلی زیر دلم و کمرم درد میکنه در حدی که کار میکنم بدتر میشه ۳ روز دیگه باید پری بشم امروزز بی بی چک زدم منفی بود نظر شما چیه؟

زود زدی بزار موعدت بگذره عزیزم

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون با این شرایط من احتمال بارداری هست؟

من دوسه روزه بی بی چکم مثبت شده علائمم فقط سینه هام سفت شد وزیردلم درد میکرد.گاهی هم حالت تهوع .احتمالش هست

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
احتمال بارداری هستش فقط صبر کن یه هفته از موعدت بگذره

حالا جالبیش اینه که من ماه های دیگه سینه هام سنگین میشد و درد اما این ماه انگار نه انگار ولی زیر کمرو دلم داغونه

من هفته پنجم بارداریمه از دیشب دلدرد خیلی بدی داشتم از صب هم خونریزی دارم حالمم خیلی بده  ینی ...

ان شاءالله که چیزی نیست.عزیزم چرا نمیری دکتر