2777
2789
عنوان

حالم بده خیلی خستم از زندگی بریدم

325 بازدید | 36 پست

بچم ۱۳ ماهشه همش نق میزنه شبا هم خواب درستی نداره هر دو ساعت بیدار میشه گریه میکنه. نمیدونم چشه. بچه های شما از کی خودشون از صبح تا شب بدون بیدار شدن تونستن بخابن؟ دیگه دارم از بی خوابی دیوونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم بي خوابي نيار ك من دارم ميميرم دخترم ١١ ماهشه هر ي ساعت بيدار ميشه نيم ساعت بايد سعي كنم بخوابون ...

به خدا مکم همینم آرزوی مرگ دارم فقط انقد نصفه شب پاشدم گریه کردم

حق داری اما تا ۲ سالگی همینه کم کم خوب میشه و اینا مثل یه خواب تموم میشه باید صبورتر باشی 

باباش هیچ کمکی نمیکنه فقط من باید بخابونمش دیگه تحملم تموم شده چرا یه سره نمیخابه

انقد دیشب اذیتم کرد از خواب پاشدم رگ گردنم گرفته سرم داره از درد میترکه فقط دلم میخاد گریه کنم

شاید گرسنشه ک بیدار میشه گریه میکنه اگه شیرخودتو میدی مطمئن باش براش کافی نیست. یا شاید کولیک یا دردی داره وگرنه باید راحت بخوابه.

خواهرم ۲تا بچه ی ۱۷ ماهه و ۴ ماهه داره ، بچه هاش خیلی راحت از شب تا صبح میخوابند.

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟