2777
2789
عنوان

دلتون برای کی بیشتر از همه تنگ شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برای خودم تو دوران دانشجویی و خوابگاه  با دوستامو خنده های از ته دل تنگ شده.. ولی دگ افسوسشو نمی‌خورم میگم گذشته ها گذشته.. و اینکه زمان و عمرم تند و تند داره میچرخه و میگذره.. 

معلمم و خواهرزاده م.....

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
برو خدا رو شکر کن ازشون دوری بلاخره دیر یا زود میبینیشون  من چی بگم که مامانم رفته پیش خدا😔😢

خدا رحمتشون کنه عزیزم❤

تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.

هیچکس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

برای پدر ومادرم که فوت شدن دلم تنگ شده،،،،،،،،دلم میخواد خوابشون رو ببینم ولی به خوابم نمیان

عزیزم این روزای عمرما انقد داره تندتند میگذره.. ان شاءالله اون دنیا همو میبینین و شاد و خوشحال بدون غم و جدایی با هم درکنارهم زندگی می‌کنید.. 

دلم برای خودم تو دوران دانشجویی و خوابگاه  با دوستامو خنده های از ته دل تنگ شده.. ولی دگ افسوسش ...

منم گاهی اوقات دلم بر زمان دانشجویی وخاطراتش و خنده هاش تنگ میشه

تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.