2777
2789
عنوان

از بس فکر و خیال دارم خوابم نمیبره

278 بازدید | 29 پست

همیشه دردامو توی خودم ریختم خوبه ک نی نی سایت هست با نوشتن یکم اروم میشم نمیدونم خدایا این روزا روزای خوبمه بدترش سرم میاد یا روزای بدمه و تموم میشه 

تاپیکای قبلمو بخونید دردمو میفهمین و هیچ دردی بزرگ تر از بیماری فرزند نیست 

خدایا خودت نگاهی بنداز 

خدایا خودت حال دلمو خوب کن تو درمان هر دردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فال نمی‌گیری برای خودت ببینم آیندت چطور میشه

اون تاپیکو خواهرم علکی زده بود پاکم ک نمیشه من اصلا فال بلد نیستم بگیرم

ن نیومده اول مهر میاد 

احتمال چند درصد هست ک بیمار باشه 

دکترش چی میگه 

نظرش چی بود 

درباره بیماریش میگی یعنی چی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
احتمال چند درصد هست ک بیمار باشه  دکترش چی میگه  نظرش چی بود  درباره بیماریش می ...

دکتر چیزی نگفته نوار عصب و عضله گرفتن ی جاهایی ضعیف بود و این ازمایشو گرفتن .علائمش شلی عضلات تنگی نفس مشکل توی بلع و تو رفتگی قفسه سینه و اینکه زیاد بالا میارن پسر من هیچکدومو نداره فقط بدنش شله

دکتر چیزی نگفته نوار عصب و عضله گرفتن ی جاهایی ضعیف بود و این ازمایشو گرفتن .علائمش شلی عضلات تنگی ن ...

چند وقتشه ؟؟؟ 

یعنی چی شله 

گردن نمیگیره نمیشینه؟؟؟؟ 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
چند وقتشه ؟؟؟  یعنی چی شله  گردن نمیگیره نمیشینه؟؟؟؟

۶ماهشه نه هیچ کاری نمیکنه گردنم نگرفته پاهاشم بالا نمیاره رو زمین یذره تکون میده