2777
2789
عنوان

شوره بیچارم کرده ...شما راهی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 94 پست
سریع خوندم فکر کردم نوشتی شوهرم بیچارم کرده

دقیقا منم همینو خوندم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
والا من خوندم شوهرم بیچارم کرده فرز اومدم تاپیک 😬خدایا چقد فضول کرده مارو این نی نی سایت!!حالا اگ ش ...

نود و نه درصد کسایی که اومدن تایپیکم امشب همین جور اشتباه خوندن وگرنه عمرا میومدن😐

ولی دیگه اومدن ودراهکارا خوبی بهم دادن😍

ولی تایپیک بعدیم ی نفرم نیومد😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای یچی معرفی کنم خوب بشی

چی . بخدا داغون شدم . انقد دستام تو سرمه و باهاش ورمیرم مامانم میگ نکن یکی ببینه فک میکه شپشی چیزی داری😭

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
فقط سلنیوم سولفاید،مشابه مشکل همسر من رو دارید شما بگیر و طبق دستورش مصرف کن خلااااااااااص میشی

من استفاده کردم تغییری نکردم😭

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
چی . بخدا داغون شدم . انقد دستام تو سرمه و باهاش ورمیرم مامانم میگ نکن یکی ببینه فک میکه شپشی چیزی د ...

بخدا تو عین منی 

منم نزدیک دوهفته پیش همسرم گفت برو دکتر حالت خوش نیس  

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

من چندین بار از سرکه استفاده کردم فایده نداشت حتی شورها رو بیشتر کرد

سرکه سیب؟؟

جوش شیرین هم امتحان کن دوقاشق حل کن تو آب باهاش سرت رو بشور..من برای پسرم امشب زدم...خودمم چند وقت یکبار میزنم خوبه...شامپو هم نمیزنم با همین جوش سیرین کاملا موهام تمیز و براق میشن

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  

ببین من شامپو اویدرم و کرم فولیکا زدم تقریبا خوب شد امتحانش کن خوبه بنظرم

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
بخدا تو عین منی  منم نزدیک دوهفته پیش همسرم گفت برو دکتر حالت خوش نیس    

خب چیکار کردی😭

منم بیچاره شدم بخدا . التهاب و قرمزی هم داره سرم عادت گرفتم میکنم پوسته گنده گنده درمیارم .. هررر نو ...

یبار رفته بودم ارایشگاه طرف شوره موهام رو دید فک کرد شپشه برخورد جالبی نداشت بعد همکارش که اومد گفت بهش شوره است 

هنوز اون ارایشگاه رو سر رام میبینم حالم بد میشه

منم شوره میزدم شکر خدا با شامپو بس دیگه رفتن شامپو بس آبی 

۱۷تومن انگار اینم امتحان کن به نظرم باید یه شامپو به سر آدم بیاد 

تو رفتی پدر   بی خبربی خبر  ، شدم دربدر. ای پدر         ای پدر 

یبار رفته بودم ارایشگاه طرف شوره موهام رو دید فک کرد شپشه برخورد جالبی نداشت بعد همکارش که اومد گفت ...

اخ الهی بگردم😪