2777
2789
عنوان

صیغه

1088 بازدید | 26 پست

طولانیه...اگه حوصله ندارید نخونید🌱

بچه ها من و همسرم نامزدیم هنوز...و شهر هامون ۱۰۰۰کیلومتر دوره از هم..

من حدود ۲ ماه یا کمتر خونه امونم...۱ ماه میام پیش نامزدم...

فعلا هم شرایط عروسی گرفتن نداریم.

من از لحاظ عاطفی ..خیلی به بابام وابسته ام...بینهایت...یعنی صدام بزنه...از عمق وجووم میگم جانم بابایی...اصلا یه چی میگم یه چی میشنوید...

توی این یه ماهی که پیش همسرم بودم...پدرم کرونا گرفته بود ..شدییید  و بستری شده بود و من هروز آب میشم از غمش...و به این دوری لعنت میفرستادم.‌.

این تا اینجا...

حالا ماجرا اینه که...همسرم با پسرداییش و دخترداییش(اینا زنوشوهرن) به کنتاکت خوردن...و دخترداییش به مادرشوهرم گفته..دودمان پسرتو به باد میدم...و گفته کاری میکنم عروست(که من باشم) فردا بلیط برگشتشو بگیره..

به شوهرم گفتم من میدونم سارا( دخترداییش) چی میخواد بگه...

میخواد بگه که تو ...دختر بردی خونه اشون!!( ما دوران دوستیمون باهم رفتیم خونه ی همین دختر دایی پسرداییش)

.یعنی اون دختری که با شوهرم رفته بوده خونه ی اونا...من بودم :/...ولی اونا خبر ندارن

که شوهرم گفت نع...سارا این ماجرا رو نمیدونه....

اون میخواد بگه من صیغه دارم...

.

من یهو کرک و پرم ریخت...گفتم چرا سارا باید همچین چیزی بگه...گفت منو علی(شوهر سارا) یه بار راجع به صیغه و اینا بحث میکردیم...من الکی بش گفتم دارم ..ببینم چه واکنشی نشون میده 😑

دیگه راجع به این موضوع صحبتی نکردیم...تا فرداش..که رفتم محل کار شوهرم...داشتیم حرف میزدیم...میخندیدیم...که یهو گف...پناه...اگه واقعا من صیغه داشته باشم چی؟!

منم با اخمو ناراحتی گفتم راجع به این اراجیف حرف نزن...حتی شوخیشم کریه و زشته..و دیگه حرفی نزدیم..

حالا من برا چند روز دیگه بلیط برگشت به خونه امونو دارم...

از طرفی پریودم تا روز زفتن ...

همسرمم طبعش خیلی گرمه...

همشم تو سرم کلمه ی صیغه و این ماجرا ها و حرفای سارا و فلانو بیسار میچرخه...

شغل همسرمم جوریه که مراجعه کننده زیاد داره...شهرشونم از این دخترای بی عفت که حاضرن زن پنجاهم یه نفر بشن هم زیاد داره...خودم را چشم دیدم..‌میان محل کار همسرم.‌‌و وقتی میبینن من اونجام و دوتامون حلقه داریم...مستاصل بر میگردن...

یا گاهی خیلی الکی هی پیام میدنو سوالای پزشکی میپرسن...

به همسرم خیلی اعتماد دارم...اما آدما قابل تغییرن و غیرقابل پیش بینی...

دارم دیوونه میشم...

نمیدونم چیکار کنم..

کاش میشد این یه ذره شک و دلهره رو از قلبم بیرون کنم 😔 

اون تایمی که من نیستم...نیازش چجوری رفع میشه!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کامل خوندم

قعا مشکوکه قضیه . چرا باید بگه صیغه دارم 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

وقتی بهش اعتماد کامل داری بحثی نمیمونه. خودتو اذیت نکن اصلا.... اما اما..... گوشه چشمی هم حواست به زندگیت باشه. دوران نامزدی دوران شناخته. اینکه تو ازینکه بترسی ازش دور بشی یا پریود باشی اصلا خوب نیست. بحث یه عمر زندگیه. بدون پاتو کجا میزاری عزیزم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
نه میتونم به کسی بگم...نه از کسی کمک بخوام....مستاصل شدم

سعی کن فعلا به روش نیاری. که احساس کنه بهش مشکوک و بدبینی 

بیشتر سعی کن حواست به زندگیت باشه 

تا ببینی بعدا چی میشه 

إن شا ء الله همه چی درست بشه. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.