2777
2789
عنوان

عمل لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 75 پست
تهران بیمارستان نیکلن با دکتر عبدالحسینی 

بیمارستان نیکان

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر هزینتون شد؟خوشبحالتون اندامتون الان چقدر بهتون اعتماد بنفس میده

موقعی ک من عمل کردم با آزمایش های قبل عمل و داروهای ماه اول و هزینه بیمارستان حدود ۴۰ 

ولی الان شنیدم ۵۲ در میاد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم منم قدم ۱۶۶ وزنم ۵۹😍 تقریبا مثل همیم

ایجانم

شما ماشاالله باربی هستی🥰😍 من خیلی راضی ام از انجام این عمل

من شنیدم بیمه خیلی سخت میگیره درسته اخه ما تامین اجتماعی هستیم 

من آزاد عمل کردم

با رژیم جلو میرید؟از ماه ب ماه باید کم کنید ؟

عزیزم اصلا نمیتونن چیزی بخورن که

تا یک ماه فقط آب و عسل میخورد دخترخاله م

به بطری آب هم همش دستش بود

دو قلوپ فقط میتونست بخوره

الانم یکسال گذاشته غذاش اندازه گنجیشکه

ولی همه چی میخوره

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
با رژیم جلو میرید؟از ماه ب ماه باید کم کنید ؟

بله ۶ ماه اول هر ماه هم دکتری ک عمل کرده ویزیت و انالیز بدن انجام میده و ویتامین میده هم پزشک تغذیه برنامه میده هم طب ورزش حرکات ورزشی

کلا تو اینجور عمل ها معمولا ۶ ماه اول فرصت طلایی ک ب ایده آل برسی چون ماه های بعدی کاهش کند میشه

الهی شکر ...من بی ام ای ۴۰ هست بیمه تکمیلی قبول میکنه؟

بله قبول میکنه

عزیزم اصلا نمیتونن چیزی بخورن که تا یک ماه فقط آب و عسل میخورد دخترخاله م به بطری آب هم همش دستش ب ...

ماه اول رژیم مایعات از ماه ۳ میشه غذای سفره

ایجانم شما ماشاالله باربی هستی🥰😍 من خیلی راضی ام از انجام این عمل

مرسی 

من ۳۲ سالمه عزیزم

پسرم ده سالشه

موقع عروسیم ۴۸ کیلو بودم🙈😍😂😂

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️