2777
2789
عنوان

با ۵۰۰ هزارتومان میشه پلاک طلا بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 42 پست
سکه پارسیان بخر

چرا عزیزم همه میگن سکه پارسیان بخر

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هست عزیزم اونجاهایی ک طلای مدرن و فانتزی دارن

خیلی ممنون

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)

نمیدونم بر خورد اون طلا فروش چیه وقتی ازش بخوای پلاک پونصد تومنی بهت بده تو شهر ما که اینو بگی بد بر ...

وااااااا چرااااااا

اینجا اصلا اینجوری نیست

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
نمیدونم بر خورد اون طلا فروش چیه وقتی ازش بخوای پلاک پونصد تومنی بهت بده تو شهر ما که اینو بگی بد بر ...

مگه شهر شما کجاست اینجا اصلا اینجوری نیستن چه بی اعصاب

از دیجی کالا میتونی بخری

دیجی کالا داره مگه 

من رفتم برا دخترم گوشواره یک ونیم گرمی بخرم به زور جوابمو میدادن

خاک برسرشون 

دیجی کالا داره مگه 

اره بزن پلاک طلا میاره.. خیلیاشونم گرمشو خودت مشخص میکنی.. 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

خرم آباد

اونجا را شنیدم کلا زیاد ادماهای خوبی نداره