2777
2789
عنوان

نفر قبلی رو گروهبندی کن •-•

102 بازدید | 17 پست

سلام بچه هااااااااااااااااااا!

چطورید؟ خوبید؟ امروز برگشتم با یه تاپیک تقریبا چرت و پرت که بهتون مژده ی اضافه شدن یه سرگرمی رو بدم.

اینجا باید نفر قبلیتون رو از نظر MBTI روانشناسی کنید و بگید چجور آدمیه :-"

تایپ ها

E برونگرا

I درونگرا

N رویا پرداز

S واقع بین

T منطقی

F احساسی

J برنامه ریز

P بداهه پرداز

مثال:

اکبر INTJ هست.

فردی درونگرا، رویا پرداز و منطقی و برنامه ریز! به این دلایل معتقدم اکبر آی ان تی جیه

چون همش تو خودشه و زیاد حرف نمیزنه، زیاد احساساتی نیست و منطقی تصمیم میگیره. اکبر قاعدا واقعبین نیست وگرنه اینقد تو دفترش نقاشی اژدها نبود.:|

همچنین برنامه ریزه و همیشه داره درس میخونه:|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم خودمو میگم زودتر  

چون احدی یادم نیست  

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
من خودم خودمو میگم زودتر     چون احدی یادم نیست    

لینک تست پلیز،،😁

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
لینک تست پلیز،،😁

حال ندارم😆

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه توضیح بسی ساده تر:

شخصیت نفر قبلی رو حدس بزنین و بگین چجوری آدمیه.

I یعنی درونگراس

E یعنی برونگراس

_

N یعنی رویاپردازه

S یعنی واقع بینه

_

F یعنی عاطفیه

T یعنی منطقیه

_

P یعنی بداهه پردازه

J یعنی برنامه ریزه

_

حالا این حروف رو کنار هم بزارین. مثلا INFP یه شخص درونگرا، رویاپرداز، عاطفی، و بداهه پرداز هست.

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

lSMP

تو همه چیز میانه رو هستم

رویا پردازی میکنم ولی واقع بینم

۵۰٪ منطقی هم که توی تستم دیدین

میتونم درست برنامه ریزی کنم اما بداهه پردازم

احساسی هم هستم ولی نه زیاد

من چی ام حالا؟

lSMP  تو همه چیز میانه رو هستم رویا پردازی میکنم ولی واقع بینم ۵۰٪ منطقی هم که توی تستم دیدی ...

ISFP یا ISFJ

توی گوگل جستجو کن ISFP و اولین مطلبی که اومد رو بخون

بعدش جستجو کن ISFJ و اولین مطلبی که اومد رو بخون

ببین کدوم بیشتر شبیهته

لینک تست پلیز،،😁

ببخشید گفتم حال ندارم عزیزم

رفتم توی تاپیکای ذخیره کردم نگا کردم نبود. شرمنده ت. اسمش اینه 16Personalities

شونزده رو انگلیسی بزن😘