2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اعصاب خوردی داره اعصاب خوردیش اینکه حس امنیت نداری ی نفرشونو بلاک کردی بقیه چی

چرا حس امنیت نداشته باشم ؟ اونی حس امنیت نداره که فکر میکنه از مردا ضعیف تره 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا واقعا از تمام وجودم قلبم ناراحت شد و  وجودم پر درد درک میکنم ا ...

خیلی ممنونم گلم 😘

خواهر. برادر . دوست گرامی با لایک نکردن خود باشعور بودن خود را میرسانید . با تشکر . لایک نکن حتی به غلط💜💜💜💜
چرا حس امنیت نداشته باشم ؟ اونی حس امنیت نداره که فکر میکنه از مردا ضعیف تره 

این حرفا خیلی قشنگن و شعاری و تینیجری ی کم میدونی از لحاضی علمی و ... کاملا ثابت شده که از لحاض جسمی مرد قوی تره و این ثابت شده جسمی ن ذهنی پس این خیلی طبیعی که حریفش نشه ادم تو این موقعیت ها چون ادم ممکنه اون لحظه بدتر حالش بد شه

این حرفا خیلی قشنگن و شعاری و تینیجری ی کم میدونی از لحاضی علمی و ... کاملا ثابت شده که از لحاض جسمی ...

شعار نیست تو نت زن های قاتل هستن که مردا رو ‌کشتن درضمن انتظار داری تا اخر عمر بشینیم به این فکر کنیم وای امنیت نداریم وای چیکار کنیم وای ضعیفیم این ها همش میشه خود تخریبی و اعصاب خوردی منکه اصلا فکر نمیکنم از مردا ضعیف ترم از هیچی هم نمیترسم 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
بنده پسرم بله حق باشماست بیمار‌زیاده  اینا باعث شدن ما هم نتونیم‌گاهی یه حرف حساب بزنیم و ...

ممنون که خوندین اینو من قصد توهین ندارم هستن هم خوب هم بد اما متاستفانه بد خیلی زیاد شده خیییلی زیاد و این حس ناامنی و ..... دیونه کنندس برای طولانی مدت مخصوصا تعرض دستی خوبه که حرف بزنیم و این چیزا رو درست کنیم ن اینکه تا قیام و قیامت و همین تکرار شه و هر نسل این مشکلات رو داشته باشن

منظورتون چیه؟ 

میدونی من نمیگم ما ضعیفیم یا بشینیم تو خونه ، من میگم بلید ی سری چیزا تغییر کنه ، درسته که قاتل هم‌خانوم هست هم اقا ولی غالبا شاید اقا باشن درسته همه ی ما هر کاری که بخوایم میتونیم بکنیم ولی بحث تجاوز و دست درازی و تیکه انداختن و ... فرق داره و همه ی ادمای دنیا با این مسئله سر کله میزنن من میگم اینا باید درست شه ن اینکه همیشه تین موضوع و مسئله رو داشته باشیم