2777
2789
دقیقا اون وقت میگن که حجاب داشته باشین تا در امان باشین خب وقتی طرف با دیدن یه انسان مونث سریع افک ...

نه ربطی به حجاب نداره .بخدا یه شب زمستون داشتم از دانشگاه برمیگشتم خونه با یه حرکت زشت مردک مریض روبه رو شدم تا خود خونه اشک میریختم ...بماند کابوس های بعدش که روح و روانمو آزار میداد

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدارم خوشبخت شن و ادمای خوبی سر راهشون قرار بگیرن از الان خیلی مراقب دخترات باش باهاشون دوس باش و ...

من اینقد باهاشوندحرف میزنم که دختر منکه هفت سالشه اندازه ی یه دختر ده دوارده ساله میفهمه...مادر شوهرم یه روز میگفت چی به دخترت گفتی که بامنم حتی دستشویی نیومده...فک کن سه سالش بود نمیذاشته کسی ببرش دستشویی منم بیمارستان بودم

واقعا کاشکی به جای مسائل مسخره ای که یاد میدادن و به ما میگفتن حجاب بگیر ب مردا و پسرا بگن که آدم با ...

آخرالزمانه😔😔😔

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔
من اصلا شوکه میشدم دیگه هروقت تو خیابون راه میرفتم میدیدم یه آقا پشت سرم راه میره قلبم تند تند میزد ...

منم اصلا جاهای خیلی شلوغ نمیرم و سعی میکنم ظاهر معقول در حد جامعه داشته باشم حتی پوشیده تر وقتی صدای پاشونو میشنون یا نگاهشونو منم همینجوری میشم جوری شده که دوس ندارم اصلا بچه دار شم چون میترسم جامعه بدتر از الان شه

بلاخره که یه روزی تقاص میدن یا خودشون یا مادر خواهر خودشون به خاطر کارایی که کردن.. قوی باش ضعف از ...

اصلا قفل شدم دهنم بدنم نمیتونستم هیچ کاری بکنم شوک شدم انقدر که بدنم لمس شد و گریم گرفت بعدش تو خیابون حرفش همش میاد تو گوشم دفعه ی اولم نبود ولی خیلی وقت بود همچین اتفاقی نیوفتاده بود برام چقدر بی ادب و بی خانواده باید باشه که این حرفا ب دهنشون بیاد و اجازه بدن دست بزنن ب ادم اونم با پوشش مناسب ، مرسی که از حرفای وبی که بهم زدی از این ب بعد سعی میکنم رعایت کنم اینایی رو که گفتی 

میدونی مشکل چیه؟؟؟ فک میکنن خدای غیرتن  فقط بلدن داد و بیداد کنن و فوش بدن همین فقط اونم به ...

میدونه ادمای تو خالی اینجوری میشن ادم اگه درس باشه حامی میشه ن اینکه اشکتو در بیاره تازه به جای اینکه کنارت باشن بدتر انرژی و ..... میگیرن

ربطی به پوشش نداره من ۷ سالم بود بهم تعرض کرد عوضی 😭

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا واقعا از تمام وجودم قلبم ناراحت شد و  وجودم پر درد درک میکنم امیدوارم ادامه ی مسیر زندگیت هموار و ..... باشه و از این مشکلا نداشته باشی

من اینقد باهاشوندحرف میزنم که دختر منکه هفت سالشه اندازه ی یه دختر ده دوارده ساله میفهمه...مادر شوهر ...

چقدر خوب خیلی خوبه که دخترتو درس آگاه کنی م بترسه کامل و زندگی زهرمار شه ن اینکه هر بی خانواده ا بهش تعرض کنه باید بهشون مراقب یاد بدین و شجاع بودن واقعا مهمه 

اصلا قفل شدم دهنم بدنم نمیتونستم هیچ کاری بکنم شوک شدم انقدر که بدنم لمس شد و گریم گرفت بعدش تو خیاب ...

خواهش میکنم عزیزم همیشه به یه کاری به یه چیزی مشغول باش که یادت نیافته هی..

امیدوارم نه برای تو نه برای هیچ دختر دیگه ایی ازین اتفاقا نیافته.

به خدا بسپارشون حقتو ازش میگیره💜

به آینده هنوز امید دارم💜
خواهش میکنم عزیزم همیشه به یه کاری به یه چیزی مشغول باش که یادت نیافته هی.. امیدوارم نه برای تو نه ...

امیدارم ازت ممنونم وافعا بهم حس دلگرمی دادم تمام وجودم درد میکرد و مغزم رد داده بود ولی الان با این حرفا اروم تر شدم میترسم دوباره برم بیرون یا از اون مسیر رد شم ، کاشکی پسرا هم اینا رو میخوندن که با آدم چیکار میکنن و چ بلایی سر آدم میاد ، امیدوارم همه ی دخترا سلامت باشن

چقدر خوب خیلی خوبه که دخترتو درس آگاه کنی م بترسه کامل و زندگی زهرمار شه ن اینکه هر بی خانواده ا بهش ...

میفرستمش باشگاه ترسو نیست اتفاقا به کسی اجازه نمیده بهش دس بزنه حیا داره جلو باباش لباس عوض نمیکنه

چقدر هم دختر و پسرا جدیدا بی ادب و بد دهن شدن....حرفای خیلی زشت و الفاظ نادرست خاک تو سرشون 😑😑😑😕 ...

میدونی عادی بودن و اوکی بودن و راحت بودن همه ی اینا فرق داره کسی که اسم اندام جنسیت رو میگه و حرفای جنسی میزنه معلومه که خراب و سالم‌ نیست تو خود آمریکا هم اینجوری نیست طرف تو خیابون تیکه ی ... بندازه یا دست درازی کنه مگر ادمای خراب و عوضی