2777
2789

چه ناراحت کننده. خداروشکر  شهر کوچکی  هستم کسی تا حالا این جوری نگام نکرده. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

نمیدونم خدا چه صبری داره هرروز هر روز داره تو خیابونای ایران جنایت میشخ علیه زناو هیچ کسی هم جواب گو نیست .کاش جای گشت ارشاد. برای خانما گشت ارشاد برای مردا میزاشتن تا هر مردی که مزاحم زنی شد بندازنش تو ون ببرنش.

گناه بزرگ منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به پوشش نداره دوست من چادر سر می کنه و دختر ۷ساله اش دنبالش بوده ولی راننده تاکسی بهش پیشنهاد د ...

دقیقااااااااااااااااااا اصلا پوشش ربطی نداره من لباس آزاد میپوشم بازم این مشکل پیش اومد

میتونم بفهمم خودم برام پیش اومده واقعا تا دو هفته نه خواب و خوراک درست حسابی داشتم نه اعصاب آرومی ...

من محجبه ام .بخدا بارها برام پیش اومده این مسئله و هر بار بغض کردم که مگه من چه رفتار غلطی داشتم یا خدای نکرده چراغ سبزی نشون دادم که همچین نگاه و رفتاری باید تحمل کنم؟کسیکه مریضه پوشش طرف مقابل هیچ اثری روش نداره کار خودشو میکنه.خدا لعنت کنه امثالشونو که با روح روان ما دخترا بازی میکنند😔

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
شوکی که‌به آدم وارد میشه و خشکش میزنه اون دردی ‌که آدم میکشه و شکنجه ی روحی که میشه ، اینکه با هیچ‌ک ...

من اصلا شوکه میشدم دیگه هروقت تو خیابون راه میرفتم میدیدم یه آقا پشت سرم راه میره قلبم تند تند میزد تا سرحد مرگ میرفتم میگفتم ای کاش بمیرم و دیگه برام پیش نیاد

بازار محلمون پنجشنبه و جمعه خیلی شلوغ میشه منم از ترس اینکه روز جمعس و الاف زیاده هیچوقت جمعه نمیرم بازار 

با اینکه روزای دیگه مدرسه و درسام زیاده

اونے ڪ از همهـ ارومـ تره بدونـ از همهـ داغونـ ترح:)   
اینا ذهنشون مریض و خرابن معلوم نیست کجا بزرگ شدن که اینجورین ، من کاملا حجاب مناسبی دارم و اصلا بد ح ...

بلاخره که یه روزی تقاص میدن یا خودشون یا مادر خواهر خودشون به خاطر کارایی که کردن..

قوی باش ضعف از خودت نشون نده میدونم اولش خیلی بهش فکر میکنی ازارت میده بعد یه مدت کهنه میشه ولی یادت نمیره اگه دوباره اتفاق افتاد بزن دهنشونو سرویس کن نترس حتی میتونی فیلمم بگیری ازشون پخش کنی که بشناسن همچین بیناموسیو ابروشون بره دیگه قلط بکنن همچین کثافتی انجام بدن

به آینده هنوز امید دارم💜
غیرت داشتن این کارو نمیکردن اینا ن غیرت دارن ن ناموس سرشونه

میدونی مشکل چیه؟؟؟

فک میکنن خدای غیرتن 

فقط بلدن داد و بیداد کنن و فوش بدن

همین فقط

اونم به ما اگه یه غریبه چیزی بگه لال میشن

پن اینقد بدم اومده بود ازمردا مخصوصا که دوتا دختر دارم همش نگرانشونم ولی هستن مردایی که واقع خوب پاک ...

امیدارم خوشبخت شن و ادمای خوبی سر راهشون قرار بگیرن از الان خیلی مراقب دخترات باش باهاشون دوس باش و بهشون قدرت و جسارت و .... بده که عر عوض نتونی بهش چیزی بگه و بهش دست درازی کنه

نمیدونم خدا چه صبری داره هرروز هر روز داره تو خیابونای ایران جنایت میشخ علیه زناو هیچ کسی هم جواب گو ...

ببخشید ولی خندم گرفت😂😂😂 یاد اون مرده که تو معراجی ها بود میگفت بکنمشون تو گونی افتادم😂😂😂😂

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔
من محجبه ام .بخدا بارها برام پیش اومده این مسئله و هر بار بغض کردم که مگه من چه رفتار غلطی داشتم یا ...

دقیقا

اون وقت میگن که حجاب داشته باشین تا در امان باشین

خب وقتی طرف با دیدن یه انسان مونث سریع افکار مریض میاد سراغش دیگه پوشش چی میگه این وسط!!!

اونے ڪ از همهـ ارومـ تره بدونـ از همهـ داغونـ ترح:)   
چه ناراحت کننده. خداروشکر  شهر کوچکی  هستم کسی تا حالا این جوری نگام نکرده.

واقعا خداروشکر ، سنگینی نگاشون یا حتی افکار زشتشون اینکه با نگاهت دنبالت میکنن و به اندامت نگاه میکنه،  ولی اعتماد نکن خیلی ادما کثیف شدن ب هیچ کس اعتماد نکن

نمیدونم خدا چه صبری داره هرروز هر روز داره تو خیابونای ایران جنایت میشخ علیه زناو هیچ کسی هم جواب گو ...

واقعا کاشکی به جای مسائل مسخره ای که یاد میدادن و به ما میگفتن حجاب بگیر ب مردا و پسرا بگن که آدم باشید و خودتونو کنترل کنید انقدر دنیا کثیف شده و مزخرف دوس ندارم ن ازدواج کنم و ن بچه دار شم ادمایی که ب ی دختر بچه ی بیچاره رحم نمیکنن و تجاوز میکنن و میکشن بعدش