2777
2789
عنوان

سه ماه اول بارداری

273 بازدید | 27 پست

مامانی  عزیز  ی تجربه  برا بیحالی ضعف  بد حالت تهوع  میخام بگم،شیره  بلدرچین  عالی  ،منم  اولین بار  بود  ولی  خعلی  خوب بود ،با شیره  گوشت  اونم  عالیه،توصیه  میکنم  حتی یکبار هم شده  امتحان کنید،برای  کلسیم بدن هم شیره  بادوم  اینم  امتحان  کنید،خاستم  تجربیاتتم  بگم  ک  کمکی  باشه

ایناکه گفتی شیرینن فکرکنم من زبون بزنم به شیرینی جات تاشب بالا میارم 

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیره بلدرچین؟چجوریه عزیزم؟ تهوعت هم از بین رفت،؟ فقط تهوع داشتی؟من خیلی استفراغم دارم شدت زیاد خیلی ...

بلدرچین  گرغتی بشور  تمیز  ی دونه پیاز  باچن حبه سیر خورد من بریز تو شیشه  سس که درش فلزی بدش نمک  یکم زنجبیل  بریز  اون بزار  رو  کتری ک  اب پرکردی  شعله رو روشن کن بزار اب بجوش  اون پیاز  اب میندازا  بلدرچینم میپزه،خعلی  خوبه،اره من  حالت تهوع  کم شده ولی بیحالی  ضعفم  خوب شده

ن شیرین  نیستن  ک  شیره  گوشته  یعنی  اب گوشت یا بلدرچین ،نمکی  خ ...

آها شب به شوهرم بگم بخره بلدرچین تاحالا نخوردم چندش نشه مزش

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
ایناکه گفتی شیرینن فکرکنم من زبون بزنم به شیرینی جات تاشب بالا میارم 

نی نی ت چیه؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
سلفری زده پسر سونو نرفتم فعلا

چرا اول سلفری انجام دادی؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
چرا اول سلفری انجام دادی؟

اول۸هفته ازمایش خون تعیین جنسیت دادم۸۵درصدپسرزد بعدسلفری واسه سلامت و جنسیت ۱۰هفتگی دادم ۱۰۰درصدپسرزد چون میوم دارم بعدشم میخواستم سقط کنم اخه۳تادختردارم😔

اره حتنا  منم  اولین بار بود میخوردم  اصلن  چندش  نیست انقدم  گوشتش &n ...

چراشیشه ریختیبعداوناپیازو سیب زمینیه