2789

کناره عشقت باشی میتونی میلیارد بشین با کمکِ هم🙂⚘

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پول 😐😂

(مجردم)                         از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍  عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗                       گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است‏                              گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود‏               گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست                                 گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود...                                  وگاهی نمی‌شود که نمی‌شود:]
عقلم میگه فقط پووول همین چون وقتی بی پول بشی عشقو عاشقی حالیت نیست من با عشق زیاد ازدواج کردم ولی تو ...

دقیقا 

حتی ازدواج با عشق زیاد باشه 

بی پولی اعصاب و روان آروم برای آدم نمیزاره بحث و اعصاب خورد کنی هم زیاد میشه 

هیچوقت تو زندگی پول برام اهمیت نداشته، روزایی رو گذروندم که یه قرون نداشتم، گذشت

روزایی رو دارم میگذرونم که کارتم پر پوله، اینم میگذره

مهم عشقه که یه بار تجربش کردم و برام شیرینترین حس دنیا بود

👋Bye
عقلم میگه فقط پووول همین چون وقتی بی پول بشی عشقو عاشقی حالیت نیست من با عشق زیاد ازدواج کردم ولی تو ...

مال من بستگی شرایط داره اگه آدم بدی باشه (ل.....ی)باشه پولو انتخاب میکنم اگه واقعا آدم خوبی باشه تخت هر شرایطی منو بخاد اونو انتخاب میکنم

دقیقا  حتی ازدواج با عشق زیاد باشه  بی پولی اعصاب و روان آروم برای آدم نمیزاره بحث و اعص ...

اره بخدا الان چند روز دعوا سر پوله اعصابامون خورده خیلی باور میکنی دیشب حالم بد شد دعا میکردم بیمارستان نرم چون پول نداشتیم عشق اینجا چ بدرد میخوره

و خدایی ک بشدت کافیست❤