zahrabk9924 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/31 تعداد پست: 243 عنوان سونوی انومالی 108 بازدید | 5 پست سلام دوستان.من ازمایش غربالگری هام ریسک پایین بود.فقط دومین ازمایشم afpیکم بالا بود. دکتر بعد از سونوی انومالی این ازمایشو برام تکرار کرد.سونوی انومالیمم نرمال بود.همچی خوب بود. وقتی سونو خوبه یعنی مشکلی نیست یا تکرار این ازمایش اختلالیو نشون میده؟ خدایا مواظب توو دلیم باش، پسرمونو سالم بهمون ببخش 1400/06/21 | 15:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نینی۹۹ عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 563 انشالله چیزی نیس وقتیسونو نرماله نگران نباش واسترس واردنکن به خودت گلم معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
zahrabk9924 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/31 تعداد پست: 243 انشالله چیزی نیس وقتیسونو نرماله نگران نباش واسترس واردنکن به خودت گلم ممنون عزیزم خدایا مواظب توو دلیم باش، پسرمونو سالم بهمون ببخش
behi_nazi عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 836 سلام بیخشید عدد afp شما چند بود برای منم بالا بود شنبه انومالی دارم و استرس
zahrabk9924 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/31 تعداد پست: 243 سلام بیخشید عدد afp شما چند بود برای منم بالا بود شنبه انومالی دارم و استرس سلام عزیزم.من توو هفته ۱۶، ۵۳ بود.انومالیم سالم بود.دوهفته بعد تکرار کردم خداروشکر afpنرمال شد.واسه شما چنده خدایا مواظب توو دلیم باش، پسرمونو سالم بهمون ببخش
behi_nazi عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 836 سلام عزیزم.من توو هفته ۱۶، ۵۳ بود.انومالیم سالم بود.دوهفته بعد تکرار کردم خداروشکر afpنر ... من دو قلو دارم ۱۴۶ Mom 4/5فردا باید برم انومالی خدا کنه واسه منم سالم باشه