الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اردبیلیم طرف ما اگ پسر خونه بخره تمام جهیزیه با دختره ولی اگ خونه اجاره کنه ی سری وسایل با پسره
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
من فقط تو دانشگاه فرصت داشتم با بچه های خوزستان آشنا بشم که هممون با هم رابطه ی خوبی داریم ولی به عنوان ازدواج نمیدونم بخورن بهم یا ن .چون تقریبا فرهنگ ها خیلی متفاوتن بستگی به آدمایی داره که میخوان وصلت کنن
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
با کلام احترام من خودم خانواده ام ترکن اما از اردبیلی ها بدم میاد دوتا از خواهرام عروسشونن خدا لعنت کنه خواهر شوهراشونو عقده ای هستن پسراشونم بچه ننه ولی بازم البته به تربیت پسر و خانواده اش داره ولی ما که خیری ندیدیم ازشون