سلام،چندتا تخم مرغ متاسفانه از قبل تو یخچال مونده،تاریخ انقضاشون مال دو هفته پیشه،ولی شکستم زرده و سفیده اش قاطی نبود،
نشکسته تو آب انداختمم نمیاد روی آب،
فقط یه کمی بو میده،
الان یعنی سالمن یا خراب؟
اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺 الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
اخه اگه واقعا سالم باشه اسرافه،نگاه کردم گفتن نیاد رو اب سالمه،برام سوال شد
اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺 الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
نمیدونم شایدم حساس شدم،اخه خیلی بو نمیده،میگم شاید طبیعیه😐 😐
بشکن تو ظرف اگ زرده ش پخش شد خرابه ولی اگه درسته افتاد سالمه
نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی. (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگهای رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)
بشکن تو ظرف اگ زرده ش پخش شد خرابه ولی اگه درسته افتاد سالمه
پخش نشد زرده اش،سالمه یعنی؟!