2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

6235 بازدید | 83 پست

من امروز روز 9 انتقال جنین هستم بی بی زدم هاله داره قشنگ معلومه با چشم ولی کمرنگه کامل پررنگ نشده به نظرتون مثبته؟ امکانش هس کاذب باشه و اشتباه باشه دو ساله انتظار میکشم خیلی نگرانم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش خیلی بالاس...معمولا وقتی هاله میندازه دیکه مثبته ...کمرنگ هست چون خیلی زود زدی...اما به همسر ...

اره هاله داره قشنگ معلومه از عکس بیشتر معلومه نه برا یکشنبه دیگه آزمایش دارم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم مبارکهه این مثبته

ممنون عزیزم خداکنه مثبت باشه حالا میخوام روز 12 بزنم ببینم پر رنگ میشه

چرا می بینم....مبارکه...خیلی مراقب باش...بازم‌میگم تا آزمایش ندادی به همسرت نگو تا صدای قلب نشنیدی ب ...

نه به کسی نمیگم فعلا خودمم از هیچی مطمن نیستم و آزمایشم حتی ندادم کسی رو دل خوش نمیکنم انشاالله شمام دلت شاد بشه شما چی انتقال دارید؟

ای جانم بی بی چک هالع داره مبارکه

اره مهسام جون دیروز نتونستم جلک خودمو بگیرم زدم هاله داشت گفتم دوباره چهارشنبه روز 12 بزنم ببینم پر رنگ میشه یا نه شما چی بی بی نزدی؟؟

نه علامت خاصی دیدی که زدی

نه بابا من که اصلا علائم ندارم از سر کنجکاوی زدم دیدم دلم طاقت نمیاره تا روز آزمایش صبر کنم 

نه بابا من که اصلا علائم ندارم از سر کنجکاوی زدم دیدم دلم طاقت نمیاره تا روز آزمایش صبر کنم 

انشالله که خیره پیشاپیش مامان شدنت مبارکه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
نه به کسی نمیگم فعلا خودمم از هیچی مطمن نیستم و آزمایشم حتی ندادم کسی رو دل خوش نمیکنم انشاالله شمام ...

من انتقال ندادم ...باردارم هفته 5 هستم پارسال و همین امسال دو بار باردار شدم اما سقط شد...خدا این یکی رو برام نگه داره ...دو سال پیشم تخمک کشی داشتم دو تا بیشتر نبود هیچ کدوم جنین نشد...