2777
2789

به خودم باشه نون خالی دوست دارم بخورم ولی مامانم گفته امروز باید خرما تخم مرغ بخورم زورکی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
عهههه تخم مرغا چه با کلاس شدن چه چیزایی دارن سالمونلااااا تخم مرغم نشدیم سالمونلا دار شیم......

نوعی باکتری است که معمولاً در جوجه‌ها و تخم‌مرغ‌ها وجود دارد. سالمونلا عامل یکی از شایع‌ترین مسمومیت‌های غذایی می‌باشد. سالمونلا می‌تواند تخمدان‌های پرنده را آلوده کند و قبل از تخم گذاردن پرنده، وارد تخم‌مرغ شود یا اینکه به هنگام تخم گذاردن پرنده، به پوسته تخم مرغ نفوذ کند. سالمونلا با پختن غذا از بین می‌رود ولی غذاهایی که حاوی تخم‌مرغ خام هستند (مانند سس مایونز) مشکل‌ساز خواهند بود.

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ من فک میکردم فقط سفیده ضرر داره خامش حالا از قدیم تو ایران کنار چلو کباب دوتا زرده ی تخم مر ...

سفیده ش بیشتر مشکل سازه اما در زرده هم حدودی وارد میشه

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
واقعا؟ من فک میکردم فقط سفیده ضرر داره خامش حالا از قدیم تو ایران کنار چلو کباب دوتا زرده ی تخم مر ...