2777
2789
عنوان

چقدر تاپیک سقط زیاااد شده

249 بازدید | 21 پست

اونی که بهش تجاوز میشه و باردار میشه بحثش جداست مقصر نیست 

ولی اونیکه از دوست پسرش حامله میشه از نظر من اگه به رابطه راضی بوده صد در صد مقصره پس اینجا دنبال راه سقط نگردین 

تامام😑

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترکید ، تامام😂

بهتر تامام😝😝

اعصابم خورد شد واقعا😑

نت رو که ازشون نگرفتن 

بحثای تجاوز رو اگه بدونیم خوبه حداقل میشه جلوگیری کرد از اینکه خدایی نکرده سر بچه هامون نیاد و دربارش چیزایی بدونیم و اطلاعات داشته باشیم

ولی واقعا زوره میای اینجا چهار تا تاپیک مفید بخونی ولی چیزای عجیبی میبینی😑

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
به نظر من اونی که از شوهرش باردار میشه هیچ توجیهی برای سقط کردنش وجود نداره

🌹🌹🌹خوب گفتی 

من کاری به اینکه طرف از چه‌کسی باردار شده ندارم

اما همه وسایل جلوگیری خطا دارن و از نظر من کسی‌که سقط می‌کنه بهتر از آدم بی‌مسئولیتی هست که ۳و۴ تا بچه داره و از نظر عاطفی و مالی نمیتونه تامینشون کنه

در قوانین خیلی از کشورها به مادر اجازه سقط میدن

به نظر من اونی که از شوهرش باردار میشه هیچ توجیهی برای سقط کردنش وجود نداره

چرا؟

خب حتما شرایط بزرگ کردن اون بچه نیست

شاید اونقد اختلافاتشون زیاده که معلوم نیست زندگی مشترکشون چندماه دیگه ادامه داره

شاید به نون شب محتاجن

شاید...

وقتی علم پیشرفت کرده یعنی همه چیزو سبک سنگین میکنی ببینی اون بچه به دنیا بیاد خوشبخته یا نه

من کاری به اینکه طرف از چه‌کسی باردار شده ندارم اما همه وسایل جلوگیری خطا دارن و از نظر من کسی‌که س ...

حرفت درسته عزیزم ولی اونیکه از دوست پسرش حامله میشه رو کجای دلم بذارم 😑😑😑

من کاری به اینکه طرف از چه‌کسی باردار شده ندارم اما همه وسایل جلوگیری خطا دارن و از نظر من کسی‌که س ...

ما مامانای ایرانی طوری هستیم که حتی طاقت سقط بچه ای که قانون اجازش رو داده رو نداریم من خودمو میگم 9 هفته سقط داشتم هنوز که هنوزه دلم داره میترکه که بچم از دست رفته با اینحال که ضربان نداشته و وقتی فهمیدم باردارم تمیخواستمش😑

واسه همین اینایی که از همسرشون باردار میشن و میخوان سقط کنن رو درک نمیکنم 

حرفت درسته عزیزم ولی اونیکه از دوست پسرش حامله میشه رو کجای دلم بذارم 😑😑😑

نمیدونم واقعاً

سقط حق زنه چون هر وسیله‌‌ای خطا داره اما منم با این تاپیک‌های سقط جنین مخالفم چون همیشه به دعوا ختم میشه و خواه ناخواه رو بچه‌های کم‌سن سایت هم اثر منفی داره

در این حالت بهترین کار مراجعه به متخصصه 

چرا؟ خب حتما شرایط بزرگ کردن اون بچه نیست شاید اونقد اختلافاتشون زیاده که معلوم نیست زندگی مشترکشو ...

اینایی که میگی بله ولی اونیکه میدونه شاید باردار بشه و اصلا شرایط نداره و رابطه باز داره چی 

اون که خودش کرده 

یکی که شرایطش خوب نیست جلوگیری میکنه ولی اون که عین خیالش نیست و باز حامله هم میشه و بعدش دنبال سقطه چی

کسی که بخواد سقط کنه میکنه ، نمیاد چون شما گفتی کار بدیه صرف نظر کنه ، پس موافق باشید یا مخالف فقط ر ...

نت رو ازش نگرفتن بره گوگل سرچ کنه اینجا مادرای باردار و اونایی که در ارزوی بچه هستن زیادن و دلشون میشکنه 

درسته سایت عمومیه ولی بعضی حرفا اینجا درست نیست

اینایی که میگی بله ولی اونیکه میدونه شاید باردار بشه و اصلا شرایط نداره و رابطه باز داره چی  ا ...

هر روش جلوگیری هم باشه باز صد در صد نیست

و واقعا بعضی وقتا ناخواسته است

حالا اونی که بیخیاله و براش مهم نیست اره حق با شماست