2777
2789

برای خودم تو سن ۱۵ سالگی 😐💔یادمه اولین بار که دیدمش من تو دوران طفولیت و نو گل😐 با ی قد فینگیلی و لاغر و دماغ گنده😐اون یه پسر پخته و خوش هیکل با قد ۱۸۷😐فکر کنم پسره تا من و دید افسرده شد از صحنه ی روزگار محو کرد خودشو😐

عاا الان میفهمم که چرا خیلی وقته ندیدمش:/

البته رفیق صمیمی داداشم بود..سنش هم ۲۵ بود خوبه داداشم نفهمید وگرنه میکشتش هنوزم نمیدونه🤣🤣😐

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین خواستگارم شوهرم بود ک سن پایین دوس شدیمو بعد ازدواج

بقیه خواستگارا بعد متاهلیم یکی یکی پیداشون شد🤦‍♀️

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
و منی که با ۲۴ سال سن تا به حال نداشتم با کاسه تخمم میشینه یه گوشه 😌

وای منم ۱۹ سالمه افسرده شدم واقعا ابنا رو خوندم😐🥲😅

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏

از ۷٫۸  سالگی هر کی میدید نشونم میکرد 

کلا خیلی بی خواستگار داشتم

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳