2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید سوال راجب کرونا

107 بازدید | 19 پست

من امشب شدید آبریزش بینی دارم گلوم هم خارش داره 

اگه کرونا باشه ممکنه به کسی منتقل کرده باشم؟ 

اخه من امروز این علامتام شروع شده😭😭

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بله عزیزم به سرعت منتقل میشه

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله تاالان ناقل بودی بروتست بده سریع اگرمنفی شد تستت سه روز دیگ دوباره برو بیچاره عموم رفت تست منفی شد امروز بعددوروز مثبت شد بادرگیری۶۰درصد ریه بستری شد

رنگ ولایتhaircolorist
خیلی کم امکانش هست

یعنی از الان دیگه باید قرنطینه بشم؟ 

من 1ماهه جایی نرفتم دیشب رفتم پیش مامانم الان میترسم مامانم از من گرفته باشه😭😭

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بله تاالان ناقل بودی بروتست بده سریع اگرمنفی شد تستت سه روز دیگ دوباره برو بیچاره عموم رفت تست منفی ...

ای وای😭😭

مطمئنی کروناست؟؟؟ فعلا رعایت کن

نمیدونم چیه

حساسیت فصلیه عزیزم. منم چند روز پیش اینجوری شدم وحشتناک میخارید گلوم با ابریزش بینی دارو خوردم الان ...

وای توروخدا دعام کن

اصلا من کرونا بگیرم عیب نداره فقط مامانم چیزیش نشه😭😭

یعنی از الان دیگه باید قرنطینه بشم؟  من 1ماهه جایی نرفتم دیشب رفتم پیش مامانم الان میترسم ماما ...

منم خودم از مامانم گرفتم مامانمم فقط حس چشایی را از دست داده بود هیچ علایمی دیگه نداشت فرداش که از خواب پاشدم خیییلی سرم دردمی کرد وبی حال بود رفتم دکتر برام سرم نوشت سردردم خوب شد اما دوروز بعد توی سینه ام احساس سنگی می کردم وسرد دردم برگشت رفت عکس ریه گرفتم ۱۵ درصد ریه ام درگیر بود همسرم هم از مامانش گرفت فقط تب ولرز داشت عکس رفت ۲۰ درصد درگیر بود 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
وای توروخدا دعام کن اصلا من کرونا بگیرم عیب نداره فقط مامانم چیزیش نشه😭😭

این فکرای منفی رو بریز دور عزیزم. حساسیت نگران نباش شربت سیتیریزین بگیر بخور اگه تا دو روز بهتر نشدی دکتر برو

منم خودم از مامانم گرفتم مامانمم فقط حس چشایی را از دست داده بود هیچ علایمی دیگه نداشت فرداش که از خ ...

😭😭😭

این فکرای منفی رو بریز دور عزیزم. حساسیت نگران نباش شربت سیتیریزین بگیر بخور اگه تا دو روز بهتر نشدی ...

چشم 

ممنون گلم 💐

حساسیت فصلیه عزیزم. منم چند روز پیش اینجوری شدم وحشتناک میخارید گلوم با ابریزش بینی دارو خوردم الان ...

خداروشکر ولی حتما یک تست بدن بهتر پدر من هی گفت گرما زده شدم نرفت تست بده هی دکتر رفت براش سرم نوشت خوب نشد اخر اخر که رفت عکس گرفت ۷۰ درصد ریه درگیر بود یکشنبه عکس گرفت صبح جمعه توی ۴۳ سالگی فوت کرد به یکشنبه بعد نرسید😭😭😭😭

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭