2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال بچه رو فقط  وقتی لباسای کثیفش جمع شه و لباسی نباشه ببپوشه  درستش میکنه

نه بابا پرو مادرش بارش آورده میره تو حموم میشوره لباساشو بهم گفت لباسشویی رو درست نمیکنم لباسامو خودم میشورم 

حالم بهم میخوره غذا پیشم میخوره آروغ میزنه سمت من. دستشویی میره مدفوعش دور دستشویی باید همش بشورم پش ...

خوب نشور پشت سرش

تو مسول رفتارش نیستی و کسی هم مقصر نمیدونت بچه که نیست

بزار چند نفر پشت سرش ب ن و مسخرش. کن تا کار دستش بیاد

اینجوری پیر میشی

به رفتاراش اهمیت نده

یعنی این رفتارها رو دوران نامزدی و عقد و اوایل ازدواج ندیدی و بچه دار شدی؟؟ 

آنچه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند😊
خوب نشور پشت سرش تو مسول رفتارش نیستی و کسی هم مقصر نمیدونت بچه که نیست بزار چند نفر پشت سرش ب ...

ندیدم وقتی بچم هشت ماهش بود بهم خیانت کرد با دوست دختر زمانی که 17 سالش بود. گفتم با بچه چیکار کنم سر غذا آروغ نمیزد. دستشویی میرفت اینطوری نمی‌کرد پشتش باید برم تمیز کنم خونه مامانم بودم مامانم یواشکی بهم گفت چرا این هر وقت میره دستشویی نجس میکنه توالتو خجالت کشیدم 😭

ندیدم وقتی بچم هشت ماهش بود بهم خیانت کرد با دوست دختر زمانی که 17 سالش بود. گفتم با بچه چیکار کنم س ...

پس عمدا این کار رو میکنه 

پس یه چیزی بهت میگم صادقانه برای خودت به فکر یک زندگی مستقل باشه حالا که اهل خیانته

پس انداز مخفی داشته باش

یه حرفه ای رو یاد بگیر 

اعتماد به نفست رو ببر بالا و خیلی برات مهم نباشه کاراش

آنچه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند😊
پس عمدا این کار رو میکنه  پس یه چیزی بهت میگم صادقانه برای خودت به فکر یک زندگی مستقل باشه حال ...

پس انداز داتشم میکردم فهمید برای این میگه خودت لباسشویی رو درست کن