بچه ها امروز لباسشویی خراب شد شوهرم اولش گفت صبر کن تا اول برج من بچه کوچیک دارم لباس کثیف میکنه بعدش گفت لباسشویی که من استفاده نمیکنم خودت درستش کن یا برو خونه بابات تا اول برج لباسشویی درست شه هیچ کاری برای خونه نکرده هر کاریم که کردم میگه میخواستی انجام ندی یکم مامانم بهم پول داده بود میگه از اون بردار لباسشویی تو درست کن چیکار کنم لوستر خونه رو من خریدم جا کفشی من خریدم در کل هیچی برای خونه نخریده با ناخونش ملافمم پاره کرد میگه از موقعی که باهات ازدواج کردم فکر آینده نیستم اینم بگم ایشون دو سال پیش بهم خیانت کرد. من بخاطر بچم بخشیدمش. من سه هفته خونه بابام بودم دیروز اومدم امروز میگه لباسشویی خرابه برو تونه بابات بعد به خانوادم فحش میده چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب نشور پشت سرش تو مسول رفتارش نیستی و کسی هم مقصر نمیدونت بچه که نیست بزار چند نفر پشت سرش ب ...
ندیدم وقتی بچم هشت ماهش بود بهم خیانت کرد با دوست دختر زمانی که 17 سالش بود. گفتم با بچه چیکار کنم سر غذا آروغ نمیزد. دستشویی میرفت اینطوری نمیکرد پشتش باید برم تمیز کنم خونه مامانم بودم مامانم یواشکی بهم گفت چرا این هر وقت میره دستشویی نجس میکنه توالتو خجالت کشیدم 😭