2777
2789
عنوان

مهمونی کم خرج

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 28 پست
کیک  الویه  ژله  سالاد ماکارونی چیبس و پفک و پف فیل

دفعه ی اوله غذا میان خونم بد نیست اینا؟خودشون ب شدت دست و دلبازن ولی شعورشونم بالاسا ازینایی نیستن برن پشتم بد بگن ولی خودم معذبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فینگرفود به صرفه تره یا مثلا زرشک پلوبا مرغ؟ بعددقعه اوله میان خونم یه چی بگو بد نباشه

چون تولده فینگر فود معقوله و خوشمزه میتونی نسکافه هم بخری و پاپ کرن از این مغازه هایی ک فله میفروشن چیپس و پفک خیلی گرون میشن

مرسی عزیزم اگه فینگر فود آسون بلدی بهم بگو😘

خواهش گلم فینگر فود تو گوگل سرچ کن تنوعش زیاده 

راستی ببین من جمع دوستام هر وقت میریم دورهمی معمولا غذای فسفودی اینا میخوریم حالا هرکی یه چیزی پیتزا سالاد الویه ماکارونی سالاد ماکارونی ساندویچ کلا باهم باشیم برنج نمیپسندیم با کلی میوه و خرتو پرت پفک و تخمه و اینا بازم شما باید ببینی جو بین تون چجوریه 

فینگرفود و الویه و ماکارونی سبکه برای دفعه اول

یه دونه مرغ شکم پر کن با یه کم خورشت بادمجان کم خرج و سرسنگین

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

میتونی کافه بگیری خب هم سربازه هم کمتر در میاد اینجا ۳۰ تومن رزرو کافس بستگی ب شهرتون داره اگه بخوان شیک یا قهوه سفارش بدن ته تهش نفری 60تومن میشه اگه تهران نباشی شاید کمتر

ی کیکم بگیر بگو گارسونا بیارن ک سوپرایز شه

یه کیک یک کیلویی واسه همتون کافیه 

ژله و شربت وپفیلا خوبه کم هزینس 

ݝذا ولی یه چیزدرست حستبی بپز اگ وسایل توخونه داری زرشک پلوبامرغ یاچلومرغ خلاصه واسه دفعه اول زشته کم بپزی یا مثلاماکارونی بدی غذاحدداقل یه چیز رو ابرودار بده

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙

یه چیز از تجربه خودم بگم هر مهمونی که می‌خوام مثلا صرفه جویی کنم آخر کلیییی زحمت میکشم و هیچ بچشم هم نمیاد منظورم اینه که خوب نمیشه یکم دستت رو بازتر کن یا اصلا مهمونی نگیر 

یه مرغ رو میتونی جوجه ای خورد کنی با سس باربیکیو و سایر ادویه‌ها مخلوط کنی و جوجه کباب خاص کنی کیک رو هم دسر پنیر سرد درست کن هم خوشمزست هم باکلاس هزینه حدود ۴۰-۵۰ داره 

میوه و سالاد هم هزینه‌های جداگانه هست دیگه 

خدا بهت رحم کنه تو این گرونی 

من باشم زرشک پلو با مرغ و سوپ جو میذارم. کم خرجه و رنگ و لعاب داره برای غذا. تنقلات هم دو تا بسته پفک و یکم ذرت که خودم پفیلا درست کنم و یکم پفک هندی. خیلی ارزونه. دو تا مشت هم میریزی یه عاااالمه میشه. ژله. یه کیک تولد. یه پارچ شربت.