2777
2789
عنوان

قلب پدرم شکستم 😔

474 بازدید | 27 پست

بچه ها من قهرکردم نزدیک دوهفته میشه خونه پدرمم همسرم خیلی باهام بدرفتاری میکرد وکلا خیلی اذیتم کرد وهمه هم میدونن اون مقصره پدرمم اصرار داشت که باید طلاق بگیرم تاچندروزپیش که همسرم قرص خورده بود با خانوادش دعواش شد مادرش گفته که من طلاق بده اینم باهاشون دعوا کرده بوددیروز بهم زنگ زد خیلی پشیمون بود پشت تلفن ی ساعت گریه کرد بعد داییم که باهاش حرف زد قسم خورد که این مدت مادرش خیلی بد من گفته بود پیشش یعنی مادر شوهرم حالابماند که چیا گفته چون ازاولش راضی به ازدواج ما نبود  منم گفتم من باهاش قطع رابطه میکنم واینکه باید بیای بریم مشاور به این شرط برمیگردم که قبول کرد اما الان پدرم میگه تو دیگه دخترمن نیستی فردا صبح برو خونه داییت ازاونجا باشوهرت برگرد سرخونه زندگیت ولی دیگه اینجا نیا 

خیییلی ناراحتم قلبم داره میترکه نه میتونم ازهمسرم دل بکنم نه پدرم خیلی درد بدیه

بابات طاقت نداره کسی اذیتت کنه💔

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوراهیه سختیه خدا یارت باشه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

نمیدونم .الان که بابام گوشه بیمارستان  فقط دلم میخواد برگرده حتی اگه کتکم بزنه. چون پدار صلاح بچه هاشون میخوان

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
بابام خیلی روی من حساسه هیچوقت ازگل نازکتر بهم نگفته الان تحمل نداره کسی باهام بدرفتاری کنه 😔

بنظرم ب همسرت بگو بیاد از بابات عذرخواهی کنه و دلشو بدست بیاره ، و بگه ک دیگه آسیبی ب تو نمیرسونه 

اینجوری خیالش راحت میشه

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!