یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوهفته قبلش خونه مادرم بودم بعد زایمان اومدم خونه خودم ولی دوسداشتم برم اونجا خونه من بزرگتر بود شوهرم گف راحتتری اینجا بیا اگه میرفتم میگفتم شوهرم گوشتو مرغو میوه حتمن بخره
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
من پسرم رفت دستگاه خودم چن.روز با همسرم خونه مامانم بودیم روز اول 300 هزار میوه خریدم و نون و اینا میخرید همسرم ولی اخر گفتن مفت خوری کردین اینجا کلا4 روز بودم و بعدش اومدم خونه خودم و حتی ی روزم کسی پسرمو نگه نداشت اصلا خاطره خوبی ندارم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
من از ۱۸مین روز تنها شدم ولی اخرهفته ها میرفتم خونه مادرم